ASISTENT VANZARI

AROBS Transilvania Software

27-07-2009 | EXPIRA LA 02-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Prospecteaza piata, identifica clienti noi si transmite datele reprezentatilor de vanzari;
- Prezinta, oferteaza si incheie contractele pentru solutiile software oferite de companiei AROBS Transilvania Software;
- Ofera clientilor/potentialilor clienti informatii cu privire la produse.

Pentru mai multe informatii legate de solutiile software oferite de AROBS Transilvania Software, va rugam accesati link-ul urmator:

http://arobs.ro/


CERINTE

- Abilitati foarte bune de relationare si comunicare;
- Studii superioare finalizate;
- Capacitate de sinteza si analiza, judecata rapida;
- Cunostinte foarte bune de operare PC (Word/Excell, PowerPoint, Internet);
- Limba engleza nivel avansat;
- Atentie distributiva, memorie foarte buna;
- Abilitatea de a lucra simultan pe mai multe proiecte.


BENEFICII OFERITE

- Oportunitatea de a va construi cariera intro firma cu o prezenta activa pe piata interna si externa a solutiilor software;
- Lucrul intro echipa de profesionisti;
- Traininguri de specialitate periodice.


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS Transilvania Software a fost fondata in 1998, avand sediul principal la Cluj-Napoca si un birou operational la Bucuresti. La inceput, firma a dezvoltat produse in regim de outsourcing pentru companii importante din Europa de Vest si Statele Unite ale Americii. In martie 2006, AROBS si-a diversificat profilul activitatilor prin initierea unei noi linii de business devenind distribuitor de sisteme complete de navigatie GPS si smartphone-uri cu GPS din gamele Mio, E-TEN, Qtek, MyGuide, NavRoad, compatibile cu hartile rutabile iGO si Destinator.

Datorita preocuparii permanente a firmei pentru oferirea de produse calitative s-a hotarat implementarea Sistemului Calitatii ISO 9001:2000. Certificarea firmei a fost obtinuta in decembrie 2006 pentru domeniul “Dezvoltare solutii software pentru piata interna si externa”.

Fructificand experienta dobandita pe parcursul colaborarilor avute cu firme straine de prestigiu, AROBS a dezvoltat o serie de solutii software pentru piata romaneasca: TrackGPS – Solutie de monitorizare si localizare prin GPS/GPRS a parcurilor auto (peste 400 de clienti si peste 4000 de autovehicule monitorizate ), Optimall by AROBS – Solutie SFA pentru automatizarea fortei de vanzari pe terminale de tip PALM sau Windows Mobile (peste 2500 agenti de vanzari), ABOS si ATOS – solutii adresate industriei turismului.

In 2007, AROBS in calitate de distribuitor al marcilor E-TEN, Mio, Qtek, MyGuide, NavRoad, Adapt, si-a largit considerabil reteua de distributie printr-o politica de preturi bine adaptata cerintelor pietei, cat si prin oferirea unor facilitati firmelor partenere. Din dorinta de a veni cu produse si servicii inovative, AROBS a lansat in aprilie 2008, Smailo – Primul GPS brand 100% romanesc, cu ecran de 4.3’’ si harta intregii Europe incorporata.

In prezent AROBS Transilvania Software ocupa locul 1 in Romania si locul 5 in Europa Centrala conform Topului Deloitte Technology Fast 50 din 2008, intre firmele cu cea mai mare rata de crestere a cifrei de afaceri in ultimii 5 ani din domeniul IT&C.

Pe plan intern, numarul angajatilor AROBS a crescut la peste 170 de persoane cu diferite specializari. Impreuna formam o echip¿ competitiv¿, puternic ¿nclinat¿ spre inova¿ie, alc¿tuit¿ din tineri speciali¿ti in domeniul vinzari, suport, marketing, HR, financiar-contabil sau analisti programatori cu un grad ridicat de specializare si experienta in lucrul cu cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++, PHP si pe proiecte din domeniul aplicatiilor pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare flota, aplicatii e-banking sau insurance, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, etc.

AROBS este business partner IBM si PALM, Microsoft Certified Partner si membru in ANIS si ARIES avand un rol activ in aceste asociatii.

Ce ofera AROBS angajatilor?
Un mediu de lucru placut, o atmosfera prietenoasa, proiecte inovatoare si stabile si posibilitatea dezvoltarii permanente din punct de vedere profesional, beneficii extrasalariale.

Daca vrei sa iti pui in valoare profesionalismul si experienta, daca iti plac provocarile si vrei sa iti construiesti o cariera de succes intr-o firma ce incurajeaza initiativa, spiritul de echipa si profesionalismul, trimite un CV acum la job@arobs.ro.

Toate pozitiile vacante in cadrul AROBS pot fi vizualizate accesand www.arobs.ro; www.arobs.com!