Asistent vanzari

Fildas Trading

02-11-2006 | EXPIRA LA 08-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Intocmirea rapoartelor si situatiilor cerute de Directorul de Vanzari;
- Centralizarea si sinteza vanzarilor, incasarilor si restantelor, calculul discounturilor cuvenite clientilor;
- Mentinerea legaturilor cu clientii si rezolvarea diferitelor problemelor aparute.


CERINTE

- Persoana organizata, atenta la detalii;
- Cunostinte avansate operare PC (Word, Excel);
- Abilitati foarte bune de comunicare si relationare;
- Studi superioare in curs sau finalizate.


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1991, compania Fildas Trading, se mentine inca de la aparitia pe piata in topul firmelor de profil din Romania. Reuseste sa surprinda de fiecare data prin cea mai spectaculoasa rata de crestere anuala, ajungand lider in topul firmelor specializate in importul si distributia de medicamente si produse cosmetice din Romania.

Performanta este dusa mai departe prin intermediul echipei de profesionisti ai firmei, firma dispunand de filiale in toate zonele tarii. 16 filiale si peste 60 de reprezentanti de vanzari, alaturi de 11 reprezentanti medicali, asigura disponibilitatea 100% la solicitarile celor peste 3000 de clienti, din care se numara farmacii, spitale, organizatii guvernamentale, institutii.

Alcatuirea unei echipe bazata pe profesionalism, incredere dar si experienta, precum si punerea la dispozitie a celor mai eficiente dotari, precum flota auto de peste 250 de masini, reteaua de comunicatii mobile avansata, unitatea proprie de antrepozit vamal, reprezinta pentru Fildas cheia succesului.