ASISTENT VANZARI

SC AUTOGAZ ROMANIA SRL

13-09-2008 | EXPIRA LA 19-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Preluarea comenzilor de la clienti, procesarea comenzilor in sistem,facturarea comenzilor, avizarea comenzilor, completarea notelor de consum si introducerea NIR-rilor in sistem,mentinerea unei legaturi stranse cu seful de depozit, comandarea produselor catre furnizor, mentinerea unei legaturi permanente cu clientii,intocmirea rapoartelor de vanzari.


CERINTE

Experienta in procesarea datelor, cunostinte tehnice in domeniul auto si experienta cu un sistem de gestiuni constituie un avantaj, perseverenta, punctualitate, rezistenta la stres, cunostinte Excel,Word,Powerpoint


DESCRIEREA FIRMEI

Firma este lider in topul firmelor specializate in importul si distributia echipamentelor auto GPL din Romania, in pregatirea si intretinerea unei unei intregi retele de ateliere si montatori de astfel de instalatii auto in toata tara.
Suntem posesorii unei varietati de licente pentru o gama larga de instalatii GPL pentru toate tipurile de masini. Atentia este indreptata spre dezvoltarea firmei in domeniul combustibililor alternativi, spre introducerea de produse noi in pas cu ultimele noutati ale tehnologiei in domeniu.