Asistent Resurse Umane

GRUP PENTALOG

29-12-2015 | EXPIRA LA 28-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti la inceput de drum, vorbesti limba Franceza si cauti noi provocari? In acest caz, te invitam sa te alaturi echipei de Resurse Umane a grupului Pentalog.

Responsabilitati principale:
- Redactarea contractelor de munca si a actelor aditionale;
- Gestiunea dosarelor de personal, a declaratiilor si a concediilor;
- Intocmirea rapoartelor lunare/trimestriale/anuale.


CERINTE

Ai descoperit ca cei din jur apeleaza tot mai des la tine pentru a organiza unele activitati si ca apreciaza modul in care reusesti sa gestionezi diferite situatii.
Esti o persoana meticuloasa cand vine vorba de verificarea sau intocmirea de documente si rapoarte, dar asta nu te impiedica sa fii comunicativa.

Daca te recunosti deja in descrierea de mai sus, inseamna ca mediul nostru de lucru ti se potriveste.

Profil - puncte cheie:
- Absolvent de studii juridice;
- Nivelul tau de limba Franceza si Engleza este cel putin mediu si iti permite sa iti exprimi fluent ideile;
- Esti riguros in redactare, ai o buna capacitate de organizare si de concentrare;
- Esti o persoana reactiva, motivata sa evolueze si cu o foarte buna prezentare si comunicare;
- Ai o inclinatie spre Dreptul Muncii.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv, care include mai multe tipuri de prime;
- Posibilitati de promovare si de dezvoltare a unui plan de cariera;
- Integrarea intr-un mediu de lucru dinamic, multicultural;
- Cursuri si traininguri, atat in intern, cat si in extern;
- Tichete de masa;
- Asigurare de sanatate.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o prezenta activa pe piata romaneasca din 1999 si 5 agentii (Brasov, Bucuresti, Iasi, Sibiu si Cluj), Grupul Pentalog a inregistrat an dupa an cresteri semnificative.

2011 a insemnat trecerea pragului de 700 de angajati si o cifra de afaceri de 21,5 mil euro.

Oferta Pentalog este organizata in jurul a 2 linii de business: Information Systems (dezvoltarea si organizarea sistemelor informatice) si Embedded Systems (activitati R&D, CAD/CAE). Proiectele realizate imbina de o maniera optima prestatiile locale cu cele nearshore/offshore.

Avand peste 55 de clienti activi, Pentalog se afirma ca o companie internationala, cu clienti in Germania, Romania, Franta, Belgia, Olanda, Elveţia, SUA, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina, Maroc, Vietnam, Israel etc.. In prezent sunt in desfasurare peste 70 de proiecte in arii de activitate diverse. Clienţii Pentalog sunt din domeniul financiar-bancar, editori de software, e-commerce, distributie si logistica, industrie, telecomunicatii, turism, energie, sanatate sau social.

Sustinerea activitatilor de inovare in tehnologii informationale a fost concretizata prin crearea PentaLabbs, primul incubator privat franco-roman, complet operational din 2011. Pentalabbs asociaza excelentei tehnologice excelenta business, in cadrul unui demers pilotat de catre adevarati experti, actionand ca un multiplicator al fortei, vitezei si determinarii cu care ideile inovante pot fi dezvoltate, cu scopul de a concretiza produsele si serviciile IT de maine.

Forta Pentalog vine si din faptul ca 92% din capitalul companiei este detinut de catre angajati. 16 romani, 17 francezi si 3 moldoveni.

In 2011, pentru al 3lea an consecutiv, am fost prezenti in clasamentul Deloitte Technology Fast 500, pentru zona EMEA, cu +371% crestere inregistrata intr-o perioada de 5 ani.

In contextul unui obiectiv de ameliorare continua, Pentalog acorda o atentie deosebita activitatilor de formare interna (atat cu formator interni cat si externi), cat si integrarii de stagiari, in cadrul programelor de parteneriat cu universitatile de prestigiu. Aceste activitati sunt grupate in cadrul departamentului numit Pepiniera Pentalog.

Programul de stagii se adreseaza studentilor in anii terminali care doresc sa acumuleze o prima experienţa tehnica, cat si tinerilor absolventi care incep cariera profesionala si beneficiaza de cursuri de formare profesionala specifice.

In 2011, bugetul alocat pentru activitatile Pepinierei a fost la nivelul de 1 mil euro, numarul de zile de formare efectuate in 2011 inregistrand o crestere importanta de 58% fata de anul anterior.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.pentalog.ro si www.pentalog.tv (postul nostru de televiziune intern, care realizeaza productii video corporate si emisiuni pe teme variate si complexe).