Asistent Marketing - Bucuresti

SC ALBALACT RO

12-06-2013 | EXPIRA LA 12-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam un absolvent de marketing sau un asistent care doreste sa-si dezvolte cariera in marketing in una din cele mai cunoscute companii FMCG din Romania. Un contact anterior cu o pozitie similara ar fi ideal, dar suntem interesati si de proaspeti absolventi cu specializarea marketing.

Ca asistent de marketing vei fi suport pentru colegii din departamentul de marketing in activitatile defasurate, te vei ocupa de productia materialelor promotionale, vei face analize impreuna cu colegii din trade marketing si vei asigura rapoarte si informatii necesare pentru fundamentarea actiunilor de marketing, vei programa intalniri, organiza evenimente, vei gestiona agenda de lucru a departamentului.


CERINTE

Pentru aceasta ar fi ideal sa ai studii de marketing sau sa demonstrezi o buna intelegere a principiilor de marketing, trebuie sa fii organizat/a, atent/a la detalii, sa stii utiliza pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint) la nivel foarte bun, sa fii comunicativ/a, sa te stii prezenta si sa stii sa sustii prezentari in limba romana si engleza, dar, mai ales, sa fii creativ/a si pasionat/a de marketing asa cum suntem noi.


BENEFICII OFERITE

Vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de echipa care a creat si dezvoltat unele dintre cele mai cunoscute si iubite branduri din Romania (Fulga, Zuzu), si care abia asteapta sa te cunoasca.
Cu drag,
Echipa de marketing, Albalact


DESCRIEREA FIRMEI

PRODUCATOR SI DISTRIBUITOR LA NIVEL NATIONAL DE PRODUSE LACTATE, BRAND-URILE ZUZU, FULGA, DE ALBALACT.