ASISTENT MARKETING/ ADMINISTRATIV

CLAUSBRICK HOLDINGS SA

16-05-2006 | EXPIRA LA 23-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul se adreseaza in special persoanelor care au un "new entry" level, care nu au mai avut o slujba inainte, studenti sau proaspeti absolventi de facultate.

Dorim ca alaturi de echipa noastra sa ni se alature o persoana dinamica, educata, care sa indeplineasca sarcinile de serviciu cu initiativa, sarguinta si pasiune.
Postul pentru care cautam in prezent persoana potrivita nu necesita experienta, pentru ca ceea ce va fi de facut in cadrul companiei noastre va fi explicat detaliat de catre echipa noastra.

Ceea ce cautam in mod special este o persoana care sa se adapteze si sa se integreze in echipa.

Programul de lucru este 15.30 - 21.30 (se poate ajunge la 22.30 maxim, in functie de taskurile din ziua respectiva).

De ce anume acest program de lucru? Deoarece o prima echipa lucreaza de la orele 9.00 -15.30, iar noi dorim sa angajam cea de-a doua echipa pentru "tura" de dupa-amiaza.
Cateva dintre sarcinile postului ar fi: submiterea de articole pe internet, tinerea unor evidente, statistici in excel pentru departamentul de marketing, postarea unor articole in bloguri etc.


CERINTE

- Diploma de absolvire universitate/ studenti care pot respecta programul de lucru mentionat mai sus;
- Cunostinte medii/ avansate de lucru cu calculatorul si folosirea internetului;
- Microsoft word si excel;
- Limba engleza ( la un nivel de cel putin mediu, recomandat AVANSAT)


DESCRIEREA FIRMEI

Company Description:
Clausbrick Holdings is an innovative software solutions provider, having customers all over the world. We look into the future with a global perspective and aim to foster a vibrant, progressive, happy relationship with our employees and customers alike