Asistent Marketing

PORT Computer Romania

05-10-2007 | EXPIRA LA 04-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

PORT.ro scoate la concurs un post de Asistent Marketing, Sales & PR care va avea ca principala responsabilitate ini¿ierea si gestionarea de contacte în mediul de afaceri pentru realizarea de contracte comerciale, precum si cultivarea, dezvoltarea si mentinerea unui permanent parteneriat cu mediul profesional (media & tv, cultural, events, autorit¿¿i locale & centrale), dezvoltarea si gestionarea sectiunii concursuri, organizarea de evenimente ¿i campanii nationale si locale (on line sau nu) pentru promovarea Port.ro . Deasemena monitorizeaz¿ pia¿a on line ca ¿i cea de publicitate.
R¿spunde de activitate în fa¿a Directorului General


CERINTE

Candidatul ideal este absolvent de Marketing, Comunicare sau Comer¿ cu experien¿¿ relevant¿ în marketing ¿i cunoaste bine realit¿¿ile pie¿ei culturale, a celei de divertisment, timeout, events.

Se solicit¿ bune abilit¿¿ii de comunicare ¿i rela¿ionare, autodeterminare ¿i ini¿iativ¿, adaptabilitate de lucru în echip¿, cunoa¿terea bun¿ a limbii engleze ¿i a Office-ului (Word, Excel, Powerpoint), skills-uri de marketing deja dezvoltate. Cunoa¿terea unei a doua limbi (german¿, francez¿, spaniol¿, maghiar¿) ca ¿i background-ul cultural pot constitui un avantaj.

Experien¿a anterioar¿ în marketing/sales/PR ¿i/sau media este un atu important ¿i un criteriu de selec¿ie.


BENEFICII OFERITE

Se ofer¿ un salariu atractiv (în func¿ie de experien¿¿ si referin¿e), cu carte de munc¿, telefon de serviciu ¿i alte avantaje.


DESCRIEREA FIRMEI

PORT Computer - este o societate pe actiuni, americano - maghiara creata in 1995. In prezent detine in Ungaria cea mai mare baza de date cuprinzand informatii culturale, fiind un puternic furnizor de date pe piata interna de Internet. PORT Computer Romania, infiintata in august 2000, este reprezentanta acestei companii in Romania. Site-ul port.ro a fost lansat in iunie 2001.