Asistent manager

Pro Disc Computer SRL

11-01-2018 | EXPIRA LA 10-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam asistent manager.
Locul de munca este pe soseaua Chitilei 361, vizavi de Carrrefour, in intersectie, la showroom-ul nostru de jaluzele, copertine si alte produse din aceasta gama (Magazinul De Jaluzele si Copertine).
Varsta, experienta, studiile si sexul nu conteaza. Deloc.
Dar conteaza: responsabilitatea, inteligenta, spontaneitatea, seriozitatea, punctualitatea, ambitia, dorinta de a munci si de a invata ceva nou, si, mai ales, motivatia materiala si satisfactia de a face ceva placut, util si apreciat de clienti si colegi.
Cerinte: limba engleza, cunostinte rezonabile de calculator (word, excel, outlook), prezenta fizica agreabila, persoana sociabila, cu bun simt si cu rezistenta la stress.
Responsabilitati: raspunde la telefoane, raspunde la e-mail-uri, intampina clientii in showroom si le prezinta oferta de produse, colaboreaza bine cu colegii de la vanzari si montaj, face si mentine curatenie la locul de munca.
Oferim:
- un loc de munca stabil, placut si dinamic, unde pot fi invatate multe lucruri noi si folositoare in viitor
- pentru inceput, un salariu fix de 1.750 de lei net plus un comision din vanzarile aduse din munca proprie (atentie, nu este vorba despre clientii care intra in magazin din strada sau despre cei care ne gasesc pe internet, ci despre clientii gasiti prin eforturi proprii); o persoana inteligenta, muncitoare si ambitioasa ar putea sa adauge un comision substantial la acest salariu fix, dupa ce acumuleaza cateva luni de experienta
Program:
O saptamana L-V 12:00-20:00
A doua saptamana L-V 9:00-17:00,
Doua sambete pe luna se lucreaza, 9:30-12:30


CERINTE

Cerinte: limba engleza, cunostinte rezonabile de calculator (word, excel, outlook), prezenta fizica agreabila, persoana sociabila, cu bun simt si cu rezistenta la stress.


DESCRIEREA FIRMEI

Vindem jaluzele interioare si exterioare, copertine, usi pliante, plase contra insectelor. Produse pe comanda.