Asistent Laborator

Regina Maria

20-04-2016 | EXPIRA LA 20-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Va gestiona activitatea de PRELUCRARE a probelor biologice conform procedurilor de lucru, cu verificarea aparaturii din dotare din punctul de vedere al calibrărilor şi al relaţiei cu furnizorii de mentenanţă.

-Va răspunde de respectarea termenelor pe segmentul de flux de producţie aferent şi de livrarea corectă a buletinelor de rezultate.


CERINTE

Cautam o persoana responsabila, dornica sa invete lucruri noi, deschisa atat in colectiv, cat mai ales in relatia cu pacientii, carora le acordam intreaga atentie.

Cerinte
- Experienta in laborator-avantaj sector bacteriologie
- Cunostinte operare PC
- Autorizatie de libera practica/certificat OAMMR vizat la zi

Mentionam ca doar candidatii considerati eligibili vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

Regina Maria - Reteaua Privata de Sanatate reuneste sub acelasi nume Centrul Medical Unirea si Euroclinic, fiind cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. De asemenea, Regina Maria are si primul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea "Regina Maria", policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si policlinica pentru copii. Regina Maria este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.

Clinicile noastre beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti, tradusa prin "serviciu cu suflet”.