Asistent de marketing

Salve Brok

30-09-2007 | EXPIRA LA 30-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Legea 23/2007 impune obligativitatea unei pensii private pentru toti asiguratii de stat intre 18 si 35 de ani (facultativ pentru pesoanele intre 35 si 45 de ani).
In perioada 17 septembrie 2007 - 17 ianuarie 2008 persoanele obligate la pensie privata (Pilonul II) trebuie sa opteze pentru o societate autorizata care sa le administreze pensia priva

Salve Club Romania este primul broker autorizat CSSPP pentru pensiile private si recruteaza agenti-broker in toate localitatile pentru colectarea de formulare de aderare la o societate de pensii private si extinderea retelei in teritoriu.

Activitatea agentului broker este una de colectare de semnaturi (formulare) si extinderea retelei prin introducerea de noi agenti. Nu trebuie sa vindeti nimic, iar persoana de la care obtineti semnatura nu trebuie sa cumpere nimic!

Inscrierea ca agent-broker pentru pensiile private va ofera oportunitatea de a realiza venituri nelimitate in perioada septembrie 2007 - ianuarie 2008 pe baza efectelor Legii 23/2007, plus posibilitatea de a va consolida pe viitor o cariera full-time sau un al doilea job part-time si flexibil in cadrul companiei nationale Salve Club Romania. Veti putea participa la proiecte similare, precum si la activitati clasice de servicii in domeniul asigurarilor.

Sistemul de beneficii si comisioane ale agentilor-broker este similar celui practicat in cadrul firmelor de asigurari.
Iata sistemul de baza de comisioane pentru proiectul curent de colectare aderari pensii private:
90 RON / formular Puteti activa doar pentru colectarea de formulare, dar este recomandabil a activa si pentru extinderea retelei de agenti, aceasta reprezentand o sursa importanta a veniturilor dvs., deoarece veti incasa comisioane inclusiv de la nivelul 2 al retelei.
In afara comisioanelor, contractul prevede si alte bonusuri si pozitii superioare in cadrul echipei nationale de agenti pentru diferitele niveluri de performanta.

Piata careia i se adreseaza acest proiect este reprezentata de Pilonul II al pensiilor, format din 3,5 milioane de persoane. Este o piata vasta care permite agentului-broker obtinerea unor venituri practic nelimitate in perioada septembrie 2007 - ianuarie 2008.
Avantajul agentilor-broker ai Salve Club Romania este ca societatea opereaza pentru toate societatile autorizate de CSSPP sa gestioneze pensiile private, astfel ca asiguratii de stat contactati au o arie de selectie maxima.


CERINTE

•Dorinta de a desfasura o activitate dinamica pe perioada Pilonului 2 de Pensii Private
•Capacitate ridicata de adaptare; flexibilitate
•Tenacitate
•Tinuta etica
• Foarte bune abilit¿¿i de comunicare, prezentare ¿i negociere
• Abilit¿¿i de organizare ¿i coordonare a activita¿ilor
• Atitudine pozitiv¿, entuziasm ¿i motiva¿ie
• Perseveren¿¿ în atingerea obiectivelor


BENEFICII OFERITE

Agentii-broker beneficiaza de consiliere, training si suport permanent din partea companiei, precum si din partea agentilor din nivelul imediat superior. Compania Salve Club Romania organizeaza regulat seminarii si cursuri la care pot participa (facultativ) agentii cu care s-a incheiat contract pentru proiectul curent.


DESCRIEREA FIRMEI

SALVE GROUP este societate internaþionalã cu sediul la Londra, puternicã financiar, care reprezintã conceptul de succes al prestãrii serviciilor financiare. Are în structura sa 12 firme individuale care asigura consultanþã ºi servicii financiare în 5 þãri ale Europei. Pentru colaboratorii noºtrii creãm locul ideal pentru avansarea în carierã, pentru împlinirea visurilor ºi schimbarea calitãþii vieþii.
11 ani de experienþã pe piaþa financiarã
peste 40 000 de colaboratori interni ºi externi
peste 600 000 de clienþi mulþumiþi

Societatea este prima societate din Romania autorizatã de CSSPP pentru brokeraj în beneficiul societãþilor de administrare a fondurilor de pensii private: Allianz Pensii Private, GENERALI Pensii Private, INTERAMERICAN Pensii private