ASISTENT DE FARMACIE

MNT Healthcare Europe SRL

12-01-2016 | EXPIRA LA 11-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Elibereaza medicamente, produse farmaceutice si parafarmaceutice, conform documentelor de primire (facturi fiscale) si documentelor de eliberare (retete, foi de condica).
- Verifica ca documentele de eliberare sa fie completate corespunzator si sa contina parafa si semnatura medicului prescriptor, inclusiv parafa si semnatura medicului sef de sectie.
- Recomandă modul de administrare a medicamentelor eliberate, conform prescripţiei medicului. Ofera informatii privind efectele si reactiile adverse ale medicamentelor eliberate.
- Asigura impreuna cu Farmacistul Sef aprovizionarea, receptia, depozitarea şi pastrarea medicamentelor şi produselor para/farmaceutice.
- Asigura suport Farmacistului Sef in gestionarea stocului de medicamente si produse farmaceutice. Verifica termenul de valabilitate a medicamentelor si produselor farmaceutice si previne degradarea lor.
- Participa alaturi de Farmacistul Sef la pregatirea unor preparate farmaceutice.
- Respecta secretul profesional si codul de etica si deontologie al asistentului medical.
- Se preocupa de actualizarea cunostintelor profesionale prin studiu individual sau alte forme de educatie medicala continua.


CERINTE

- Absolvent studii de specialitate (Scoala Postliceala de Asistenti de Farmacie).
- Experienta minim 2 ani pe un post similar, intr-o farmacie cu circuit inchis (de preferinta cu specific oncologic).
- Aviz de Libera Practica valid pe anul in curs (specializare - Asistent de Farmacie).
- Cunoasterea legislatiei in domeniul farmaceutic.
- Cunostinte bune de operare PC.
- Abilitati de comunicare si relationare interpersonala.
- Empatie si orientare spre nevoile pacientilor.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial atractiv.
- Un mediu de lucru modern si dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

MNT Healthcare Europe, membra a grupului Bozlu Holding Turcia, este compania care a dezvoltat si implementat in Romania brandul Neolife, luand astfel nastere in anul 2014, Centrul Medical Neolife.

Centrul Medical Neolife a fost investit ca centru de excelenta regional in domeniul diagnosticarii si tratamentului oncologic, punand la dispozitia pacientilor sai atat aparatura de ultima generatie, cat si echipe multidisciplinare mixte romano-turcesti, experte in cele mai avansate proceduri de diagnostic si tratament.