Asistent Administrativ (contract 2 ani)

IPSO SRL

09-11-2015 | EXPIRA LA 09-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Centralizează activitatea de service de la fiecare centru regional prin procesarea datelor în vederea obținerii indicatorilor de calitate (KPI)
- Organizează și arhivează dosarele de garanție; actualizează fișierul cu acestea, pentru fiecare centru regional.
- Urmărește respectarea procedurii de garanție de către dealeri și facturează cererile de garanție aprobate de furnizori.
- Verifică lunar lista de programe de îmbunătățire produs și o distribuie către experții tehnici.
- Realizează traduceri din limba engleză în limba română (documentații tehnice).
- Participă la pregătirea și realizarea materialelor de instruire și a prezentărilor făcute în cadrul/de către departamentul SAV Distribuitor.
- Administrează și gestionează corespondența internă și externă a departamentului service de la distribuitor.
- Urmărește, centralizează și transmite către clienți răspunsurile la eventualele reclamații.
- Actualizează zilnic baza de date a parcului de echipamente IPSO.


CERINTE

- Experiență de minim 6 luni în domeniul administrativ,
- Cunoștințe avansate de operare calculator (MS Office),
- Cunoștințe avansate de limba engleză
- Capacitate de muncă în echipă

PROFIL CANDIDAT
- Abilități excelente de relaționare
- Persoană organizată, cu dorință de autodepășire și perseverență


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea IPSO , este prezenta in Romania inca din 1991 si este membra a grupului familial francez Monnoyeur din Franta.

Din anul 1996, IPSO AGRICULTURA a devenit importator unic autorizat al masinilor si utilajelor JOHN DEERE, numarul 1 mondial in domeniu, cu o gama completa de tractoare, combine de recoltat , prese de balotat si alte utilaje din aceeasi categorie. Pe parcurs, a preluat si distributia altor marci de renume, precum KUHN, lider european in domeniul utilajelor antrenate de tractoare si Manitou, lider in fabricarea incarcatoarelor telescopice. Ulterior IPSO AGRICULTURA a adaugat noi nume in paleta sa de furnizori pentru a putea oferi solutii complete oricarui fermier, cum ar fi: Strom-Bednar, Geringhoff, Franquet, Kemper, Pichon, Perard, Fliegl, etc.

Rolul IPSO AGRICULTURA este de a oferi solutii integrate producatorilor agricoli din Romania, piese de schimb, service in camp si pregatirea operatorilor.

Acesta este modul in care IPSO AGRICULTURA intelege sa vina in intampinarea nevoilor si realitatilor pietei romanesti: oferind posibilitati de finantare in sisteme de credite bancare, acordand consultanta si sprijin la intocmirea dosarelor. Un alt punct important al activitatii IPSO AGRICULTURA il reprezinta pregatirea retelei teritoriale de service, echipele noastre fiind permanent specializate la firmele producatoare, pentru asigurarea standardelor de calitate corespunzatoare. Aceste cursuri sunt periodice si includ informatii atat despre utilajele existente, cat si despre modelele noi care sunt lansate pe piata romaneasca.