Asistent administrativ - Bucuresti

Georgia Management

08-04-2016 | EXPIRA LA 08-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie ce ofera solutii in domeniul sistemelor electrice.
Este o companie multinationala, cu o echipa tanara si ambitioasa, un mediu de lucru placut si potrivit dezvoltarii profesionale.

 Ca Asistent administrativ vei asigura legatura permanenta intre clientul extern si colegii din toate departamentele: primirea vizitatorilor, preluarea apelurilor si a corespondentei, legatura cu agentiile de turism, coordonarea activitatii din show-room.


CERINTE

 Compania se asteapta sa ai o experienta anterioara intr-o pozitie similara de 1-3 ani, iar daca ai cunostinte de limba engleza, esti candidatul ideal. Daca esti o fire optimista si comunicativa, sigur iti vei gasi locul in aceasta echipa de profesionisti.


BENEFICII OFERITE

 Compania iti ofera, pe langa pachetul salarial lunar, un bonus anual, tichete de masa si asigurare medicala


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie de consultanta in domeniul serviciilor de resurse umane, oferind clientilor nostri un suport de calitate pentru externalizarea anumitor servicii din aceasta arie de activitate. Scopul nostru este de a aduce un plus de valoare si eficienta prin serviciile oferite: selectie si recrutare, training, consultanta organizationala si servicii de administrare de personal si salarizare.