Asistent Achizitii Legume Fructe

MEGA IMAGE

19-08-2016 | EXPIRA LA 18-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Procura toate documentele necesare agentului contractari si achizitii: fise de produs, date logistice, fise de furnizor;
Urmareste si actualizeaza datele in Artemis (date privind furnizorii, preturi, promotii, articole, etc);
Relationeaza cu furnizorii atunci cand este nevoie;
Rezolva probleme zilnice operationale cu magazinele si cu depozitul;
Pregateste toata informatia necesara pentru intalnirile in care au loc negocieri: documente, cifre si informatie stocata in excel;
Pregateste sedintele de buying (studii, comparatii de pret, planograme, etc) impreuna cu agentul contractari si achizitii;
Verifica si analizeaza comparatia de preturi si actioneaza cu aprobarea agentului contractari si achizitii;
Colecteaza documentele logistice, introduce corect datele in Artemis, actualizeaza in mod continuu informatia in programul de gestiune;
Raspunde la toate solicitarile venite atat din interiorul companiei (magazine, alte documente), cat si din exteriorul acesteia (furnizori), legate de activitatea comerciala.


CERINTE

Studii superioare, de preferat in domeniul economic;
Cunostinţe limba engleză nivel avansat;
Excelente abilităţi de comunicare, organizare;
Orientare către rezultat, atitudine proactivă, flexibilitate;
Responsabilitate şi corectitudine;
Cunoştinţe operare PC, MS Office (Excel, Word) - nivel mediu;
Capacitatea de solutionare a problemelor in conditii de stres;
Dorinţa de a învaţa şi a se dezvolta profesional.


DESCRIEREA FIRMEI

MEGA IMAGE este un lant de supermarket-uri cu o puternica prezenta atat la nivel international, cat si la nivel national. Facand parte din Delhaize Group, MEGA IMAGE este o companie dinamica ce se afla in plin proces de expansiune.
Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati website-urile noastre:
www.delhaizegroup.com, www.mega-image.ro.

Avand o experienta internationala de peste 140 de ani, MEGA IMAGE este prezenta pe piata din Romania din anul 1995, dezvoltandu-se continuu pentru a oferi servicii de calitate clientilor si colaboratorilor sai.

Prin urmare, nu ar trebui sa surprinda pe nimeni faptul ca viziunea noastra este: Hranitor, Sanatos, Sigur si Accesibil. Impreuna livram ce este mai bun din MEGA IMAGE, pentru viata.

Impreuna aspiram sa imbogatim intr-un mod sustinut viata clientilor si a angajatilor nostri, precum si a comunitatilor pe care le deservim.
Impreuna oferim, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.
Suntem in permanenta legatura cu colegii nostri din cadrul grupului. Invatam, cultivam talente si inovam.

Impartasim un set comun de valori, care ne fac sa devenim mai puternici atat in echipa, cat si individual. Aceste valori reprezinta fundamentul comportamentului nostru si cheia succesului nostru.

Valorile noastre sunt:
Hotarare
Integritate
Curaj
Modestie
Umor


MEGA IMAGE, o companie mereu in cautare de talente

Functiile din sediul MEGA IMAGE sunt create pentru a oferi suport magazinelor prin asigurarea coerentei strategice si prin facilitarea executiei propriu-zise.

Retailul iti ofera mereu sansa de a te dezvolta intr-un mediu dinamic, unde umorul este binevenit si munca in echipa este pretuita intotdeauna.

Alaturandu-te centrului de suport la MEGA IMAGE, vei avea oportunitatea de a lucra intr-o organizatie multinationala, flexibila, dinamica, responsabila din punct de vedere social, care incurajeaza initiativele si dezvoltarea personala a angajatilor sai. Deasemnea, vei avea multe oportunitati pentru a invata si a te conecta cu colegii tai din intreaga lume.

Este aceasta organizatia care TI se potriveste?
Atunci alatura-te ACUM echipei MEGA IMAGE!

Te rugam sa trimiti aplicatia ta la: recrutare@mega-image.ro
Sau sa aplici online pe: www.mega-image.ro

Iti multumim!