Asistent(a) departament vanzari

Solvay Pharma Romania

17-08-2008 | EXPIRA LA 23-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principala responsabilitate este aceea de a asigura sprijin administrativ si logistic departamentului de vanzari.


CERINTE

- Experienta intr-un post similar;
- studii superioare finalizate;
- limba engleza: scris/vorbit fluent;
- cunostinte PC: Microsoft Ofice (Word, Excel, Powerpoint), Internet, Outlook Express;
- excelente abilitati analitice, de organizare si comunicare;
- persoana ambitioasa, entuziasta.


BENEFICII OFERITE

Se ofera mediu profesionist si beneficii motivante.


DESCRIEREA FIRMEI

Solvay Pharmaceuticals reprezinta divizia farmaceutica a grupului Solvay. Compania este orientata catre cercetare si dezvoltarea de medicamente originale, investind anual in aceasta directie peste 16% din cifra de afaceri.
Reprezentanta Solvay Pharmaceuticals Romania este operationala din 1997. Pornind la drum cu o echipa formata din 8 oameni si avand in promovare 6 produse, reprezentanta s-a transformat in 2007 in Solvay Pharma Romania SRL, avand peste 60 de angajati si un portofoliu de peste 20 de produse.
In activitatea sa de peste 10 ani pe piata romaneasca, Solvay si-a consolidat pozitia pe piata farmaceutica nu numai numeric, ci si calitativ oferind comunitatii medicale informatie medicala si optiuni terapeutice la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta imbunatatind starea de sanatate si calitatea vietii. Principalele arii terapeutice in care Compania este prezenta sunt: cardiologia, neurologia, ORL, gastroenterologia, psihiatria, ginecologia, si imunologia.
In fiecare zi Solvay Pharma Romania este ghidata si are un singur scop, acela dat de motto-ul companiei si anume \"Pasiune pentru progres\". Strategia noastra este aceea de a descoperi si pune pe piata preparate atat moderne cat mai ales eficiente. Toate activitatile referitoare la promovarea medicamentelor si a cunostintelor medicale reflecta dorinta de a imbunatati starea de sanatate a fiecarui om.