Art Director

Icon Advertising

01-03-2017 | EXPIRA LA 31-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- realizarea si formularea vizuala a conceptului creativ;
- realizarea vizualurilor intr-un mod original si cu impact, pentru orice tip de suport publicitar (print, online, media);
- adaptarea stilului de exprimare si a ideilor la cerintele clientului si ale brief-ului si realizarea conceptului creativ in functie de publicul tinta;
- in echipa de creatie, va colabora cu Copy-ul pentru redarea vizuala a abordarii conceptuale;


CERINTE

- Idee, creativitate;
- Utilizare buna PC/MAC;
- Utilizare buna suita ADOBE;
- Interesat de publicitate.


DESCRIEREA FIRMEI

ICON este o agenţie de publicitate/ comunicare full service independentă, eficientă şi creativă, prezentă în piaţă din 1998.
Oferim servicii integrate de comunicare: strategie de comunicare, creaţie, producţie/implementare, online, evenimente, promoţii, in-store.
Credem în dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung în relaţia cu clienţii noştrii şi rămânem fideli ideii că o reclamă bună este caracterizată în doar 3 cuvinte: Relevanţă - Originalitate - Impact.
Rolul nostru este să oferim întregul proces al comunicării integrate pentru că numai dacă avem un punct de plecare corect, cu o strategie bazată pe insight, putem dezvolta o campanie creativă şi eficientă.
Dacă eşti un om de publicitate - atunci dă startul unei cariere aici, într-un job provocator cu oportunităţi de dezvoltare, atât profesional cât şi personal.

http://www.iconadv.ro/