ARHIVAR

Sensiblu

13-04-2007 | EXPIRA LA 05-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Responsabil de intocmirea comenzilor, distributia si evidenta documentelor cu regim special pentru Bucuresti si tara;
- Receptioneaza si centralizeaza necesarul de consumabile (papetarie, role de casa, role pistol, role pos) atat pentru farmaciile Sensiblu din Bucuresti cat si pentru cele din tara si efectueaza comenzile aferente;
- Centralizeaza, efectueaza comenzi si distribuie consumabilele de papetarie pentru farmaciile din Bucuresti si tara. Verifica livrarea de catre furnizori a materialelor solicitate, conform comenzii.
- Pregateste impreuna cu departamentul contabilitate, ambalarea si expedierea catre arhiva a documentelor interne. Mentine relatia cu Arhivele Statului in vederea furnizarii de situatii referitoare la arhiva interna, precum si in vederea elaborarii procedurii de predare/eliminare din arhiva interna a documentelor cu termenul de pastrare depasit;
- Tine evidenta stampilelor existente in firma (distribuire comanda stampile, evidenta proceselor verbale de predare-primire).


CERINTE

- studii medii finalizate; (studii superioare- reprezinta avantaj);
- experienta pe un post similar - conditie obligatorie;
- experienta in lucrul cu arhivele statului;
- atestat arhivar sau absolvent curs specialitate;
- cunostinte operare pc - nivel mediu;
- cunostinte contabilitate primara - reprezinta avantaj;
- persoana responsabila, organizata, proactiva.


BENEFICII OFERITE

- posibilitati de dezvoltare profesionala;
- pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Sensiblu a introdus pentru prima data in Romania conceptul de ¿health and beauty pharmacy¿, ajungand in scurt timp cea mai mare retea de farmacii cu acoperire nationala. Impreuna cu Mediplus, lider pe piata distributiei de medicamente, Sensiblu face parte din holdingul A&D Pharma, unul din cele mai dinamice grupuri farmaceutice din Romania.