Arhitect Proiectare / Avizare / Supervizare Șantier

Academia de HR

29-08-2019 | EXPIRA LA 29-08-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Academia de HR recrutează pentru Clientul său, reputat holding în domeniul proiectarii si urbanismului. Grupul oferă soluții integrate, la cheie de proiectare, autorizare/avizare pentru toate tipurile de clădiri comerciale, birouri, industriale, rezidențiale.
Cu o istorie impresionanta de aproape 20 de ani, Clientul nostru stabilește astăzi noi standarde în domeniu, însumând zeci de mii hectare urbanizate și numeroase proiecte complexe construite în valoare totală de sute de milioane euro și care astăzi reprezintă repere recunoscute în București, Brașov și alte orașe.
Compania dispune de o numeroasă echipă de specialiști în arhitectură, instalații, structură și urbanism, ce are capacitatea de a coordona și gestiona orice fel de proiect pana în cel mai mic detaliu, împreună cu care compania și-a propus sa ofere o nouă dimensiune arhitecturii urbane bazată pe viziune și inovație.
Sunt oameni de la care ai ce învăța și alături de care munca este o bucurie și o realizare și care lucrează în departamente precum cel de Urbanism, Arhitectură, Proiectarea structurilor de rezistență ori Instalații.
Pe lângă proiectele ambițioase pe care le realizează compania, echipa de top de care dispune reprezintă unul dintre cele mai importante atuuri ale sale deoarece astăzi, oamenii fac diferența. Urmează noi și încă și mai ambițioase proiecte pentru care compania se pregătește din timp, recrutând peste 60 de specialiști.

Vino alături de noi ca să crești profesional, contribuind la noua viziune asupra dezvoltării urbane, axată pe concepte noi, moderne aliniate principiilor dezvoltării durabile cu scopul de a creste standardul de viață al oamenilor, înconjurați de frumos!

Descrierea jobului
Misiunea principală a postului (posturilor) este acea de a realiza proiectele arhitecturale și de amenajări interioare pentru construcțiile contractate, acționând în calitate de expert dar și creator, îmbinând știința cu arta pentru a obține ceva frumos și util. Căutăm:

21 x Arhitecți Proiectare (nivel Middle/Senior)
2 x Arhitecți Avizare, cu experiența în administrația publica sau în lucrul cu aceasta (departamentele Urbanism, Instituția Arhitectului Șef, departamentul de verificare ISC, diverse departamente de avizare de la Ministerul Culturii/Ministerul Dezvoltării/Ministerul Turismului, etc) (nivel Middle/Senior)
2 x Arhitecți Supervizare Șantier ce vor realiza diverse deplasări pe teren pentru a asigura asistenta/suport pe șantier și a constata stadiul și situația lucrărilor proiectate și aflate în curs de realizare (nivel Senior)

Derulează discuții concrete cu clientul pentru a înțelege cerințele și așteptările acestuia
Realizează proiecte arhitecturale și de amenajări interioare de la studii de soluție la detalii de execuție, elaborând și întocmind documentația tehnica pentru toate fazele de proiectare (SF, CONCEPT, DTAC, PTh, DE). Utilizează în acest sens programe specifice de proiectare precum AutoCAD/Revit/ArhiCAD/Nemetschek ori Adobe Creative Suite pentru a prezenta proiectul
Continuă discuțiile inițiale cu clientul pentru a valida proiectul conceput și se asigură că acesta răspunde obiectivelor, cerințelor și bugetului convenite împreună
Urmărește proiectul în toate etapele de execuție inclusiv relaționarea cu celelalte specialități, asigurând-se de aplicarea și respectarea legislației
Recomandă soluții practice și inteligente clientului, respectând în același timp și viziunea acestuia
Evaluează impactul asupra mediului pentru proiectele în lucru
Asigură asistența pe șantier; deplasări pe teren – cunoașterea situației, consultări și/sau constatări privind stadiul și situația lucrărilor proiectate și aflate în curs de realizare (când este cazul)


CERINTE

Candidatul Ideal
Studii și experiență
Facultatea de Arhitectură;
Min, 5 ani experiență în proiectare arhitectură civilă și industrială – pentru o poziție de Middle
Min 8 ani experiență în gestionarea mai multor proiecte de arhitectură simultan, și ideal, cel puțin un proiect de amploare (chiar avem clienți și proiecte mari) – pentru o poziție Senior (exemple și portofoliu de proiecte reprezintă un avantaj)
Alte cerințe
Cunoștințe solide de AutoCAD/ArhiCAD/Nemetschek/Revit și Adobe Creative Suite
Cunoștințe dovedite privind legislația de proiectare construcții și normative tehnice respectiv legislația în domeniul securității la incendiu în vigoare
Cunoștințe de Project Management (avantaj)
Abilități de comunicare și relaționare
Personalitate
Pozitivism, optimism, dragoste pentru frumos
Răbdare și atenție la detalii


BENEFICII OFERITE

Ofertă
Companie de renume, un brand reputat și respectat pe segmentul său
Proiecte mari, frumoase, de portofoliu, diverse și ambiționase (blocuri cu apartamente, clădiri de birouri, hale industriale, clădiri și spații comerciale, etc)
Veți face parte dintr-o echipă cu un nivel înalt de calificare, formată din arhitecți, urbaniști, ingineri structuriști, ingineri CFDP, HVAC, CTC, ingineri instalații sanitare și ingineri instalații electrice, colegi profesioniști, cu inteligență și competențe tehnice mult remarcabile
Sediu accesibil, aproape de metrou (1 min)
Mediu de lucru prietenos, desfășori o activitate frumoasă unde nu te simți ca la muncă, un climat bazat pe respect și recunoaștere
Stagii de pregătire internă, formare profesională continuă, buget clar alocat pentru cursuri în vederea dezvoltării profesionale
Salariu atractiv (15 salarii în primul an, 13 în următorii)
Sisteme de recompensare internă a valorii create (la finalizarea proiectelor – bonus pe proiecte, respectiv pentru cei care își asumă responsabilități de coordonare – bonus de coordonare)
Alte bonusuri: bonus de loialitate/vechime în companie, bonus retenție, bonus la angajare, bonus recomandări pentru pozițiile aflate în recrutare
Asigurare medicala în rețele medicale private de top
24 zile de concediu odihnă/an
Telefon mobil, abonament voce și date
Cafea, apă, ceai, fructe proaspete
O zi pe lună lucru de acasă
Posibilități reale de promovare într-o companie aflată în plină expansiune și proiecte în creștere
Siguranță și stabilitate pe termen lung

Aceasta nu este doar un job, ci este o șansă de creștere și dezvoltare profesională într-o companie de succes!


DESCRIEREA FIRMEI

Abordam toate problemele importante de HR si contribuim prin proiectele noastre de recrutare, cursurile si serviciile noastre la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. Avem 20 de ani de experiență și sute de proiecte de recrutare de succes! Recrutori Seniori! Domenii recrutare: Vânzări, Management, IT, HR, Financiar, Juridic, Logistică, Inginerie. Facem recrutare cu pasiune, avem rezultate, găsim candidați!

Mai multe joburi, articole, materiale pe academiadehr.ro