Arhitect-Proiectant

ALPRO SRL

17-04-2007 | EXPIRA LA 17-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- viitorul angajat va fi implicat in realizarea proiectelor de pereti cortina, detalii, tamplarie, etc.


CERINTE

-absolvent Arhitectura (Facultate sau Colegiu);
- cunostinte solide AutoCAD 3D, avantaj cunostinte Athena 2006 si/sau alte software de proiectare;
- obligatoriu: vedere in spatiu, gandire analitica;
-persoana cu initiativa, teamplayer, responsabil.
- experienta in proiectare obligatorie;


BENEFICII OFERITE

- oferta cuprinde: salarizare excelenta (in functie de experienta si cunostinte), cursuri de specializare si sesiuni de training, prime (in functie de respectarea termenului de finalizare al proiectelor).


DESCRIEREA FIRMEI

Societate avand capital privat 100% romanesc, activeaza in domeniul tamplariei din aluminiu, aluminiu-lemn si PVC, fiind specializata in realizarea lucrarilor mari si complexe.
Gama de servicii oferite de ALPRO este extrem de diversificata si satisface cele mai exigente cerinte, incepand de la conceptia si proiectarea tehnologica a lucrarilor de anvergura, pana la realizarea de pereti cortina (sisteme SCHUCO, METRA), spider glass, fatade ventilate, luminatoare, sere, placari cu material compozit tip Alucobond, confectionarea si montarea ferestrelor si usilor din aluminiu sau PVC (sistem VEKA), a peretilor divizori sau a persienelor din aluminiu, precum si a usilor de trafic intens si usi antifoc.
Acolo unde este cazul, se ofera consiliere tehnica pentru rezolvarea inovativa a problemelor de proiectare inca nesolutionate, pastrandu-se in acelasi timp acuratetea ideilor arhitecturale.
Sediul firmei ALPRO se afla situat in Splaiul Independentei, 319, in incinta Parcului Industrial SEMA PARC, unde sunt birourile si atelierul de productie pe o suprafata de hala de 1200 mp.