Arhitect cladiri industriale (Hipermarketuri, Mall-uri si Galerii comerciale)

Docte Consulting

04-05-2017 | EXPIRA LA 03-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Este responsabil de crearea unei imagini de centru comercial pentru fiecare locatie. Are ca misiune ridicarea nivelului de expertiza a tuturor celor implicati.

Domeniul sau de actiune este compus din Hipermarket, Mall, Galerie si Planul de Amenajare Comercial al unei locatii, in colaborare cu sefii de proiect, directiunea tehnica si directiunea generala.

Co-interlocutor al sefilor de proiect « proiect dezvoltare », face diferite propuneri pentru a reusi transpunerea conceptuala, a diferitelor modificari validate. In acest scop, este responsabil cu realizarea dosarelor de prezentare (« proiect dezvoltare » a unei locatii, integrare concepte comerciale noi in suprafata de vanzare a hypermarketului, etc.)

Formalizeaza diferite etape ale derularii unui proiect, din punctul de vedere al abordarii arhitecturale : caiet arhitectural si peisagistic al site-ului, schita arhitecturala (3D).

Participa la redactarea conceptelor si a modulelor arhitecturale validate.

Se preocupa in permanenta pentru gasirea unor mijloace care sa permita costuri scazute in momentul realizarii planurilor si consulta, in acest sens, diferiti specialisti interni.

Lucreaza in binom cu sefii de proiect « proiect dezvoltare », pentru fiecare dintre locatii.

Tine la zi o raportare regulata si globala a planificarii anticipate a proiectelor.


CERINTE

Cerinte psihologice: buna organizare personala, atentie acordata detaliilor, abilitati de comunicare si relationare, autonomie, viziune globala, capacitate de analiza si de sinteza, capacitate de anticipare.

Calificare: studii in domeniul arhitecturii (diploma de arhitect)

Cunostinte:

-privind utilizarea Autocad, Windows Office.
- cunostinte privind princiipiile si tehnicile utilizate in constructia cladirilor de tip industrial
- cunostinte privind intelegerea planurilor de arhitectura.
- cunostinte privind utilizarea unui program de constructii 3D.


DESCRIEREA FIRMEI

Intr-o lume in care oamenii si organizatiile au o viziune simplista si statica, dorim sa promovam o imagine complexa si cuprinzatoare a ceea ce inseamna 'fuziunea intre oameni si companii'.
Organizatiile de masa sunt din ce in ce mai axate pe mecanizare si pe standardizarea oamenilor, aspecte care conduc la disparitia caracteristicilor individuale. In contrast, punem accentul pe puterile intelectuale si spirituale ale omului.

Noi credem în Organizatiile cu un suflet!

Noi credem in Oameni!

​Ne dorim sa avem o noua abordare pe piata recrutarii.
Ofertele noastre sunt adaptate la cele mai recente tendinte de evolutie ale pieței. Consultantii nostri lucreaza cu pasiune si din pasiune.

Cautam intotdeauna solutii intelepte pentru a crea 'Fuziunea intre Oameni si Companii'.

Suntem implicati, creativi, flexibili si motivati de a finaliza cu succes orice proiect!

www.docte.ro