Arhitect

SC Graph Tronic XM

04-02-2012 | EXPIRA LA 04-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiectare arhitectura la toate fazele (DTAC; DDE; PT);
Documentatii Urbanism PUZ / PUD
Asistenta tehnica; Prezentari proiecte la toate fazele;


CERINTE

Arhitect cu experienta minim 4 ani, care sa poata lucra singur sau in echipa la proiectele ce i se repartizeaza.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- Plata la lucrare 2 euro / mp (pentru lucrarile la care se lucreaza individual) si salariu lunar la proiectele la care se lucreaza in echipa
- Bonusuri pentru proiectele mai mari
- Carte de munca;
- Concediu odihna;
- Program de lucru 10:00 - 18:00


DESCRIEREA FIRMEI

SC Graph Tronic XM SRL este un birou de proiectare infiintat in 1992. Ne ocupam de toate tipurile de proiecte de la cele mai mici la cele mai mari, ansamble rezidentiale, orase noi proiectate, cladiri civile si industriale, restaurari, cladiri monument istoric, design interior si exterior. Proiectele se intocmesc la toate specialitatile: urbanism, arhitectura, rezistenta, instalatii termice, instalatii electrice, instalatii sanitare si instalatii de climatizare.
Printre clientii nostri se afla mai multe firme cunoscute in Romania : Pryconsa, Imobiliar Investments, MC_MC Arhitectural, Iridex Group, Cargus, Vinci , Cazinourile Admiral, Sensiblu, Versace, Forest Trading, Autoimola, Frisarom Ingineering, Niro Grup, Bonjour, Olympic Casino, Kenvelo, Segafredo, Parmalat, Romexpo, Camel Active, Dual, Posta Romana, Institutul national de cercetare pentru sport, Bata, Master of Sport, Roadstar Romania SRL, Orchestra, Ici, Memphis 98, Comat Auto, Altipo Construct, etc.