Arhitect

Knox Design

19-06-2008 | EXPIRA LA 25-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Arhitect pentru firma de arhitectura si design interior. Dorim o persoana cu imaginatie si simt estetic, care sa se integreze usor unui mediu tanar si dinamic. Avem proiecte dintre cele mai diverse de la spatii rezidentiale pana la cluburi, restaurante, cafenele. Suntem o firma in plina expansiune in care ai posibilitatea sa lucrezi si sa te exprimi fara restrictii si fara stres. Probabil pe tine te cautam daca esti: creativ, adaptabil si sociabil. Daca esti dornic sa te afirmi si sa iti pui ideile in practica - te asteptam !
www.knoxdesign.ro
Citeste mai multe despre echipa Knox Design in numarul de Mai 2008 al revistei Domus si pe pagina noastra de web!


CERINTE

Proiectare in Autocad si in 3DS Max.
Comunicare directa cu clientii si furnizorii. Posibilitatea de a urmari executia proiectelor. Program de lucru Part si Full Time.


BENEFICII OFERITE

Salariul este negociabil in functie de cunostinte, experienta si competenta ta. Despre alte tipuri de bonificatii - la interviu.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de design interior si arhitectura, cu peste 7 ani de experienta in domeniu, cu un vast portofoliu de clienti dintre cei mai diversi, de la hoteluri, restaurante, spatii de birouri, pana la locuinte ale unor persoane de succes din mass media romaneasca.