ARHITECT

Adecco Romania

11-10-2007 | EXPIRA LA 10-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Reprezinta antreprenorul general;
- Coordoneaza proiectele de arhitectura, coordoneaza si mediaza relatia cu tertii: subantreprenori, proiectant, diriginte de santier, autoritati;
- Verifica documente de avizare si autorizare: memoriu de arhitectura, caiete de sarcini, proiecte de arhitectura, rezistenta si instalatii;
- Optimizeaza calitatea lucrarilor;
- Asigura respectarea proiectelor.


CERINTE

- Absolvent al Facultatii de Arhitectura
- Experienta in domeniu minim trei ani;
- Bun coordonator al proiectelor de arhitectura din faza de proiectare pana in faza de executie;
- Bune cunostinte Autocad si Arhicad;
- Limba engleza nivel avansat;
- Persoana creativa, dinamica, cu bune abilitati de comunicare


DESCRIEREA FIRMEI

Avand deschise peste 6.600 de birouri in 70 de tari ale lumii, Adecco este liderul mondial in domeniul resurselor umane ce ofera servicii de selectie si recrutare, gestiune de personal temporar sau permanent, calcul salarial si testare.
Adecco in Romania este la momentul actual lider de piata, cu birouri deschise in 9 orase, si reusind in 2005, urmare a cererilor inregistrate, sa ofere candidatilor sai peste 2.500 de noi locuri de munca. Pentru a intra in baza de date a celui mai mare furnizor de servicii de HR din Romania, va rugam sa accesati site-ul www.adecco.ro si sa va depuneti CV-ul la noi.


Adecco Romania selecteaza in vederea angajarii pentru clientul sau, grup de investitie multinational ce activeaza in domeniul dezvoltarii de proiecte imobiliare - ansambluri rezidentiale in zonele adiacente Bucurestiului.