ARHITECT

Sc Sevim Impex SRL

31-05-2016 | EXPIRA LA 30-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Realizarea proiectelor de arhitectura incepand cu stadiul de concept pana la finalizare, intocmirea documentatiilor specifice tuturor fazelor de proiectare si avizare, stabilirea si mentinerea relatiilor cu clientii si colaboratorii.


CERINTE

Angajam absolvent al Facultatii de Arhitectura cu experienta in domeniu. Cautam o persoana dornica sa se alature unei echipe de proiectare pe termen lung, capabila sa lucreze eficient, cunoscatoare a programelor specifice proiectarii si ilustrarii in arhitectura (AutoCAD, Revit, ArhiCad, Adobe Creative Suite, etc).


DESCRIEREA FIRMEI

SEVIM - arhitectură, urbanism si design asigură o gamă largă de servicii de proiectare, consultanţă şi asistenţă tehnică şi se adresează dezvoltatorilor, investitorilor, autoritatiilor locale şi clientiilor privati.
Biroul işi desfasoară activitatea începând cu anul 1991, avându-l in prezent ca asociat unic pe arh. Timur MIHĂILESCU şi acumuland în acest timp un portofoliu divers de lucrari de proiectare: cladiri civile (imobile de locuinţe, imobile de birouri, locuinţe individuale, ansambluri rezidenţiale, case de vacanţa), clădiri industriale
(hale), firme luminoase şi planuri de urbanism (PUG-uri, PUZ-uri. PUD-uri, reglementări pentru mobilier urban).