Arhitect

STAND EXPO

24-06-2016 | EXPIRA LA 26-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Realizare concept stand expozitional
Executare detalii tehnice


CERINTE

3D Studio Max
Autocad
Corel draw
Cinema 4D
Engleza


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa
Decontare transport in comun


DESCRIEREA FIRMEI

Astazi amenajarea unui stand expozitional este mai mult decat un exercitiu de arhitectura, este un vector de imagine, este o foarte buna metoda de promovare
De aceea studiem si analizam trendul, dar scopul nostru este sa propunem lucruri noi, inovatoare cu un pas inaintea celor actuale.
Toate culorile si formele pot fi integrate intr-un proiect. Arhitectura pe care o creem si promovam este condusa de modul in care combinam masa, spatiul, volumul, textura, lumina, umbra, materialele, dar si elementele pragmatice cum ar fi costul accesibil, executia, tehnologia, toate acestea cu scopul de a ajunge la un final estetic, functional si exclusivist.

Prima noastra misiune este de a integra dorinta dvs. de comunicare intr-o strategie de amenajare a spatiului expozitional.

Rolul nostru impreuna cu responsabilul dvs de marketing este de a exprima un volum, o imagine de stand care sa reflecte obiectivele dvs. de comunicare si de promovare

Biroul nostru este format din arhitecti, designeri si profesionisti ai imaginii.
Aceasta echipa pluridisciplinara poate realiza o adevarata inovatie in conceptia proiectelor dvs.

Seful de proiect, echivaleaza cu un anteprenor, care poate gestiona intreaga lucrare.
Un adevarat dirijor de orchestra, seful de proiect preia lucrarea de la stadiul de tema pana la final. Seful de proiect este interlocutorul unic si are o viziune globala a proiectului, garantand reusita sa.