Area Sales Representative - Divizia Proiecte

SC AX PERPETUUM IMPEX SRL

21-03-2010 | EXPIRA LA 27-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Crearea si dezvoltarea portofoliului de clienti in zona arondata;
- Implementarea strategiei de vanzari in teritoriu;
- Analiza pietei din zona arondata - concurenta, politici de preturi;
- Promovarea si vanzarea de materiale de amenajari interioare specifice ariei de activitate a firmei (catre beneficiarii finali).


CERINTE

Candidatul ideal este o persoana tenace, ambitioasa, dinamica si organizata, cu spirit competitiv, cu initiativa si dorinta de afirmare pe plan profesional.
Cerinte obligatorii :
- Experienta in vanzari : minimum 1 an;
- Permis de conducere categoria B : minimum 1 an;
- Cunostinte operare PC (MS Office) - nivel mediu;
- Portofoliu de clienti constituie avantaj.


BENEFICII OFERITE

AX PERPETUUM ofera pentru ocupantul acestui post conditii atragatoare de salarizare, masina de serviciu, telefon mobil, laptop, precum si posibilitati de dezvoltare continua a carierei si de pregatire profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

AX PERPETUUM IMPEX SRL, firma cu capital privat romanesc, are un portofoliu diversificat si cuprinzator in domeniul amenajarilor interioare: usi, mocheta, PVC, parchet, perdele,draperii si accesorii si nu numai.
Firma noastra detine o vasta experienta in activitatea de import si distributie, oferind de pe stoc sau la comanda o gama larga de produse pentru amenajari interioare, de o calitate inalta.
Departamentele noastre ofera informatii, servicii si produse, de la nivel economic pana la cele exclusive, in domeniile:
1. Pardoseli: mocheta, covoare, pardoseala PVC, parchet, gazon artificial, podele, presuri, sape si amorse, presuri profesionale;
2. Usi: interior, exterior, tehnice, tocuri de usi;
3. Profiline: plinte si profile-pentru gresie si faianta, trepte, parchet, acoperitori din fibra de sticla, tavane false;
4. Textile: perdele, draperii, tapiterii, pasmanterie, sisteme de prindere, colectii de baie si bucatarie (covoare, prosoape, draperii, etc.);
5. Ambalaje: borcane, capace.
Pentru mai multe informatii accesati www.perpetuum.ro.