AREA SALES MANAGER ¿DISTRIBUTIE

LASTING System

12-10-2006 | EXPIRA LA 18-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Identifica si contacteaza noi clienti, dealers
Asigura derularea contractelor de vanzari deja existente
Mentine si dezvolta reteaua de clienti ai firmei
Stabileste si dezvolta relatii profesionale de durata cu clientii
Negociaza si incheie contracte de vanzare
Efectueaza analize periodice privind cifra de afaceri, volumul vanzarilor
Asigura realizarea obiectivelor lunare si anuale


CERINTE

Absolvent studii superioare tehnice sau economice
Experienta in vanzari IT- constituie avantaj
Abilitati de comunicare si negociere
Abilitati de organizare si management al timpului


DESCRIEREA FIRMEI

LASTING-Furnizor de solutii si tehnologii IT
PARTENERUL in care poti avea INCREDERE!
LASTING System este o companie indreptata inspre clienti, parteneri si angajati. Prin competenta, experienta si dedicatia angajatilor, impreuna cu sprijinul partenerilor, contribuie la succesul beneficiarilor sai. Prin tehnologia oferita, participa la implinirea aspiratiilor clientilor.
Compania pune accent pe calitatea umana si pe cladirea de parteneriate durabile, avand la baza increderea si respectul in si pentru munca depusa. Numele LASTING defineste performanta si stabilitatea unui grup de firme pentru care satisfactia clientilor reprezinta obiectivul principal.
Activitatea LASTING System a inceput in noiembrie 1995, in Timisoara, cu distributia la nivel national a modulelor de memorie. In scurt timp, compania a devenit lider pe piata IT din Romania pe acest segment de produse. De atunci, firma s-a dezvoltat continuu, avand in prezent aproximativ 120 angajati si o cifra de afaceri estimata pentru anul fiscal 2006-2007 de 15 milioane ¿. Cu timpul au aparut centrele de profit: Distributie, Software si Solutii IT (in Timisoara si in Bucuresti), extinzandu-se astfel si piata de desfacere si competentele LASTING System.

In 2000, a aparut o noua firma, LASTING Software, Acelasi an marcand si deschiderea biroului din Bucuresti, care se ocupa de asigurarea suportului tehnic si comercial pentru partea de sud-est a tarii.
La sfarsitul anului trecut, o noua firma s-a adaugat grupului, SFINX Computer, avand calitatea de partener DELL.
Ca apreciere pentru activitatea companiei stau diverse distinctii si mentiuni, dintre care mentionam: locul II in Topul Firmelor din judetul Timis, CCIAT 2004, si Most Admired Businessman, presedintelui grupului de firme, domnul Horatiu Moldovan, BBW 2004.