AREA SALES MANAGER

H.C.S - Human Capital Solutions SRL

29-01-2009 | EXPIRA LA 12-02-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie multinationala in domeniul procesarii si comercializarii in aproape toate tipurile de produse din otel care ofera solutii complete clientilor in sectorul contructiilor, industriei, agriculturii si in aproape toate celelalte sectoare ale economiei( producatori)cat si distribuitori, cauta AREA SALES MANAGER pentru vanzari in tara.

Ocupantul acestui post va asigura:
- serviciul de vanzare/promovare al produselor companiei;
- Prospectarea si pregatirea continua a bazei de date a clientilor; mentinerea relatiilor cu actualii clienti si dezvoltarea acestui portofoliu; monitorizarea concurentei
- Intalniri si negocieri cu potentialii clienti in vederea incheierii de contracte; negocierea modalitatii de colaborare cu clientii noi
- transmiterea ofertelor catre clienti , preluarea comenzilor;
- vizite periodice in piata
- Urmareste realizarea planului de vanzari
urmarirea livrarilor si a incasarilor


CERINTE

Profilul candidatului ideal il constituie o persoana dinamica, focalizata pe rezultat, cu experinta in domeniul vanzarilor (ideal in domeniul vizat).
Constituie avantaj background-ul tehnic si cunoasterea limbii engleze.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv, bonus vanzari, masina de servici.


DESCRIEREA FIRMEI

Human Capital Solutions is a dynamic consulting company that specializes in services tailored to assist companies in attracting, developing and retaining the best of the human capital in Romania. Through search and selection, assessment, training and human resources consultancy, HCS can be a full range reliable partner for your human capital needs.