Area Sales Manager

IVENTA Romania Management Consulting S.R.L.

08-05-2006 | EXPIRA LA 14-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

În această poziţie de conducere coordonaţi activitatea filialei în domeniile vânzări şi marketing. Obiectivul principal al activităţii dumneavoastră îl reprezintă promovarea afacerii în România şi dezvoltarea portofoliului de clienţi. Monitorizarea şi optimizarea proceselor şi participarea activă la planificarea investiţiilor şi la luarea deciziilor întregesc aria dumneavoastră de responsabilităţi. În plus colaboraţi cu sediul central din Austria al companiei în vederea stabilirii strategiei de piaţă şi elaboraţi rapoarte privind desfăşurarea acestei strategii.


CERINTE

Fiind candidatul nostru ideal aveţi studii superioare economice sau tehnice şi experienţă de peste 3 ani într-o poziţie similară în domeniul construcţiior sau al materialelor de construcţii. Sunteţi o persoană dinamică, orientată spre rezultate, cu excelente abilităţi de comunicare şi prezentare şi vorbiţi fluent limba engleză. Iar postul menţionat reprezintă o provocare pentru spiritul dumneavoastră de iniţiativă şi gândirea conceptuală şi analitică!


BENEFICII OFERITE

Dacă vă recunoaşteţi în descrierea de mai sus, ne bucurăm să primim candidatura dumneavoastră la adresa iventa@iventa.co.ro, menţionând numărul de referinţă 12405.


DESCRIEREA FIRMEI

IVENTA este una dintre cele mai importante companii în domeniile consultanţă în managementul resurselor umane şi marketingul resurselor umane în Austria şi Europa Centrală.

Clientul nostru este lider de piaţă în Austria în domeniul utilajelor grele pentru construcţii şi al transporturilor agabaritice, fiind în topul companiilor de construcţii în Europa Centrală şi de Vest. Pentru noua filială din Bucureşti căutăm un

Area Sales Manager