ANUNŢ PENTRU SOLICITAREA DE EXPRESII DE INTERES (ANUNT DE SELECȚIE) CONTRACTARE EXPERT ACHIZIȚII

Inspectoratul General al Politiei Romane

08-08-2022 | EXPIRA LA 10-08-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Guvernul României a primit un împrumut de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD) pentru a sprijini implementarea Proiectului „Îmbunătățirea Rezilienței și Răspunsului la Situații de Urgență” și intenționează să utilizeze o parte din aceste fonduri pentru contractarea unui expert extern – Expert Achiziții.

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), prin Unitatea de Implementare a Proiectului (UIP) invită experții eligibili (”Experți”) să își manifeste interesul pentru furnizarea serviciilor solicitate în scopul implementării activităților din cadrul Proiectului.

Detalii privind aceste Servicii, precum și durata acestora, pot fi obținute prin consultarea Termenilor de Referință, care sunt postați pe website-ul IGPR www.politiaromana.ro, secțiunea Carieră – Selecție personal extern în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea Rezilienței și Răspunsului la Situații de Urgență”.

Expertul extern – Expert Achiziții va fi selectat pe baza experienței relevante, a calificărilor și a abilităților de a furniza aceste servicii.Toți candidații selectați vor susține un interviu profesional.

Selecția se va efectua în conformitate cu procedura disponibilă pe website-ul IGPR www.politiaromana.ro, respectând prevederile Regulamentului Băncii Mondiale privind finanțarea proiectelor de investiții, ediția iulie 2016, revizuit în noiembrie 2017, iulie 2018 și noiembrie 2020 (Procurement Regulations for IPF Borrowers , July 2016, revised November 2017, July 2018 and November 2020).

Dosarele vor fi depuse până la data de 26 iulie 2022, ora 14.00.


CERINTE

Expertul extern - Expert Achiziții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
a) cunoaşte limba română, scris şi vorbit;
b) îndeplineşte condiţiile de studii şi, după caz, de vechime sau alte condiţii specifice potrivit cerinţelor postului, respectiv:
 studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul din următoarele domenii de licență/profil :
- economic/ științe economice
- științe inginerești
- științe administrative
- științe juridice/drept
- științe militare, informații și ordine publică
sau
studii superioare absolvite cu diplomă de licență în sistem ”Bologna” într-unul din următoarele domenii fundamentale/ramură de știință/profil :
- științe juridice/drept
- științe economice
- științe inginerești
- științe militare și informații/ordine și siguranță publică/ științe militare, informații și ordine publică
- științe administrative
 vechime în specialitate: minim 5 ani;
 limba engleză - minim nivel B2;
 să certifice o expertiză generală relevantă în materie de achiziții, inclusiv procedurile de achiziții ca parte a proiectelor cu finanțare internațională. Experiența în proiecte cu finanțare BIRD este un avantaj;
 cunoștinte avansate de operare programe pe calculator.


DESCRIEREA FIRMEI

Politia Romana