Angajez animatori pentru petreceri copii

Petreceri Fantastice

06-04-2016 | EXPIRA LA 08-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Petreceri fantastice angajeaza animatori petreceri copii , anuntul se adreseaza atat fetelor cat si baietilor.
Animatorii vor merge la petrecerile organizate pentru copii, unde se vor costuma si vor intra in pielea diverselor personaje si mascote, ii vor distra pe copii prin jocuri, concursuri, coregrafii, modelaj de baloane si pictura pe fata, masina de baloane, masina de vata de zahar, masina de fum, sistem audio etc.


CERINTE

Profil candidat ideal:
fizic placut, sociabil, volubil, sa iubeasca copiii, jucaus, civilizat, politicos, punctual, responsabil, bun coordonator, voce puternica, talent actoricesc si sanatate de otel.


BENEFICII OFERITE

Venit avantajos cu plata per eveniment si cu posibilitatea de promovare la pachetul de angajare full, dar care in continuare ramane un program flexibil.
Pachet bonusuri de performanta motivant.
Recunoasterea meritelor si recompensarea acestora.
Mediu de lucru placut, cu oameni interesanti, inteligenti si prietenosi, mare parte din munca e munca de echipa pe teren.
Sarcini interesante si provocatoare.
Training complex profesionist gratuit - cand pleci pe teren stii ce ai de facut.
Work-shop-uri periodice pe teme de domeniu si de dezvoltare personala.
Team-building-uri.
Poti participa daca doresti si la evenimente caritabile.
Bacsis integral.


DESCRIEREA FIRMEI

Petreceri fantastice este o companie de top in domeniu, cu experienta, expertiza si atentie la detalii. Vei fi incantat si si mandru sa faci parte din echipa noastra, pentru ca brandul nostru inseamna excelenta atat in relatia companie-client, cat si in relatiile cu angajatii. Un mediu tanar, placut, dinamic si de incredere. Avem servicii de calitate si clienti asemenea iar acum urmeaza sa lansam o noua gama de servicii, asa ca poti fi unul dintre cei care pun umarul la constructia noului level al entertanmentului pentru copii. Brandul nostru este unul de incredere care iti poate asigura un venit sigur si constant.