Expeditor transport international

Tramex Transport si Logistica Impex SCS

21-01-2015 | EXPIRA LA 20-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Reprezentanta in Romania a unui grup logistic international, Tramex
cauta expeditor transport international, solide cunostinte si experienta in domeniul transportului de marfuri, bun negociator si cu abilitati in domeniul vanzarilor.
Responsabilitatile includ supervizarea contractului de transport pe toata durata acestuia, comunicarea cu clientul beneficiar si clarificarea tuturor detaliilor de transport precum si o buna gestionare in cazul problemelor aparute. Orientare catre client.
Cunoasterea unei limbi straine este obligatorie.

Performantele notabile in domeniul comercial si cresterea portofoliului de clienti al firmei pot duce la evoluare pe plan profesional in cadrul companiei.


CERINTE

Alte cerinte: cunostinte outlook si excel.


Se ofera:
Mediu de lucru tanar si dinamic
Pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

Tramex a fost infiintata in anul 1997, in scopul de a aduce solutii eficiente si fiabile de transport intre Franta si tarile Europei de est, dupa deschiderea in 1990 a frontierelor catre aceste destinatii.

Astazi, Tramex transporta marfuri in peste 30 de tari, concentrandu-se pe relatiile Franta /Germania catre tarile Europei de Est si Africii de Nord . Echipa noastra este poliglota, fiind capabila sa poarte discutii fluente si coerente in limbile engleza, franceza si spaniola, propunand clientilor, solutii concrete de transport.