Angajam vopsitor-tehnician auto si agent vanzari

BODY COLOR GREECE SRL

20-10-2015 | EXPIRA LA 22-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

societate , angajam :
- vopsitor-tehnician auto cu experienta in domeniul industrial de reparatii si finisari de autovehicule (produse HB BODY), seriozitate, permis auto.
- Agent de vanzari cu experienta in domeniul vanzarilor de produse pentru industria de reparatii si finisari de autovehicule, seriozitate, permis auto.


CERINTE

experienta in domeniul industrial de reparatii si finisari de autovehicule


DESCRIEREA FIRMEI

Body Color Greece este reprezentatul oficial in Romania al firmelor HB Body S.A. si Smirdex S.A. din Grecia. Societatea a fost infiintata in anul 1996 si are ca obiect de activitate distributia de produse pentru industria de reparatii si finisari de autovehicule.

Body Color Greece este unul din liderii de piata in Romania, avand inca de la infiintare misiunea de a dezvolta o retea de distributie la nivel national prin promovarea pe piata a calitatii produselor distribuite.



HB Body S.A. este unul din cei mai mari producatori din aceasta industrie avand peste 30 de ani de experienta, o retea de distributie in peste 70 de tari si este lider de piata greceasca.


Smirdex este unul din liderii producatorilor de materiale abrazive pentru industria auto, si nu numai, din sudul si sud-estul Europei. Infiintata in 1981 produce si exporta produsele sale in peste 35 de tari.