Angajam muncitori calificati si necalificati

SC ADMA GRUP AG SRL

04-04-2017 | EXPIRA LA 04-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societate angajeaza muncitori calificati si necalificati in domeniul constructiilor. SALARII ATRACTIVE plus diverse bonusuri. Pentru angajare sunati la nr. de tel: 0744.48.21.21 - Dl. Dan


CERINTE

Seriozitate


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa


DESCRIEREA FIRMEI

ADMA Grup este o companie romaneasca, cu capital integral privat, infiintata in anul 2004. Din initiativa unei echipe tinere de a se lansa pe o piata a constructiilor deja sufocata de pseudocompanii de constructii, ADMA a reusit sa se detaseze prin cele trei elemente care reprezinta atat convingerea, cat si obiectivele initiatorilor sai: LEARN, PERFORM, GROW.

Astfel, inca de la infiintare, prin dorinta continua de autodepasire, liderii companiei au impus atat un ritm alert al derularii activitatii si al adoptarii noului in activitate, cat si o atentie maxima acordata cerintelor beneficiarilor si detaliilor in executia unor lucrari de inalt nivel calitativ.
Prin respectarea termenelor trasate, cu respect fata de munca bine facuta si fata de angajati, intr-o perioada foarte scurta si in conditiile unei piete a constructiilor incercata de problemele economice actuale, compania se poate bucura de colaborari de succes si de proiecte importante finalizate.