Angajam coafeza,manichiurista, tehnician unghii false, maseoza, cu pregatire profesionala si experienta in arta infrumusetarii.

SC. CREATIVE UNI-Q SALON SRL-D

31-05-2014 | EXPIRA LA 30-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam candidatul ideal pentru salonul nostru: amabil, zambitor, politicos, dornic de afirmare.
Vrei sa faci parte din echipa noastra? Nimic mai simplu. Daca raspunzi cerintelor noastre lasa-ne CV-ul si te contactam in cel mai scurt timp.
Beneficii job:
- lucrul intr-un ambient placut
- salariu motivant
- carte de munca
- pregatire profesionala continua
- conditii excelente de munca
- lucrul in cadrul unei echipe de profesionisti


CERINTE

Aflat in zona Dristor, salonul de infrumusetare Creative Uni-Q Salon ofera combinatia ideala dintre ambianta placuta si atitudinea profesionala a echipei.
O vizita la salonul nostru ofera ocazia descoperirii look-ul potrivit, iar sfaturile echipei noastre ajuta sa fiti in pas cu noile tendinte si sa va indepliniti visul de a arata impecabil.


DESCRIEREA FIRMEI

Deschis de 13 ani, salonul nostru va ofera o gama extinsa de servicii. Cu un nume nou, o locatie mai eleganta si mai mare si un personal calificat cu vechime in salonul nostru de aproximativ 13 ani, salonul va pune la dispozitie urmatoarele servicii: coafor, frizerie, manichiura pedichiura, unghii false, cosmetica, ingrijire corporala(masaje anticelulitice, de relaxare, impachetari cu termocuverta, electrostimulator).