Angajam Agenti Telesales

Petit Jardin

12-02-2014 | EXPIRA LA 13-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca te alaturi echipei noastre de Contact Center, ai posibilitatea de a castiga un salariu fix decent, pe care il poti dubla, tripla sau chiar mai mult, prin seriozitate si munca, intr-un program de 8 ore pe zi, intr-un mediu dinamic, placut si antrenant. Tine numai de tine cat doresti sa castigi, dar iti putem spune ca te vei alatura unei echipe experimentate, de la care ai ce invata. Te pregatim intr-o meserie in care vei gasi de lucru oricand, aceea de Specialist in Vanzari. Te sustinem si te invatam cum sa negociezi, cum sa tratezi eventuale obiectii sau cum sa interactionezi cu diferite tipuri de oameni.
Ce iti mai oferim? Contract de munca, comision din vanzari sau cota parte din alte proiecte pe care poti activa, training-uri, concursuri si premii.


CERINTE

Ce iti cerem? Seriozitate, implicare, perseverenta in atingerea obiectivelor, bune cunostinte in utilizarea calculatorului. Restul le discutam la interviu.


BENEFICII OFERITE

Contract de munca, comision din vanzari sau cota parte din alte proiecte pe care poti activa, training-uri, concursuri si premii.


DESCRIEREA FIRMEI

Petit Jardin reprezinta un magazin online deschis 7 zile 24 ore.
Prin magazinul online Petit Jardin incercam sa aducem un plus de valoare furnizorilor de produse si servicii ce fac parte din proiectul 118724 sau din portofoliul nostru de clienti. Infiintata in 2009 activam in 3 tari din Europa respectiv Romania, Elvetia si Turcia. Dupa investitii de peste 1 milion de Euro reusim sa facem fata tuturor cerintelor clientilor nostrii.