Angajam Agenti / Promoteri

2Levels publicity

01-02-2015 | EXPIRA LA 03-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sc 2Levels Publicity Srl angajeaza agenti/scouteri baieti si fete cu/fara experienta pentru consilierea clientilor pentru anumite campanii publicitare ce se vor desfasura in Bucuresti.
Te rugam sa ne trimiti CV-ul tau, insotit de minim 2 poze reprezentative pe adresa de mail: office@2levelspublicity.com sau vino cu CV la sediu Bucuresti,sector3,Bulevardul:I.C.Bratianu,Nr.39,Bl.P6,Sc.2,Etaj2,Ap.22.interfon 22(vis a vis Bershka Unirii,deasupra Raiffeisen Bank,Balkan Travel)


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL
- este comunicativ,spontan și are o atitudine pozitivă
- are abilităţi foarte bune de comunicare și este convingător
- învață cu ușurință lucruri noi
- știe să lucreze în echipă
Preferam tineri seriosi ,persoane cu mare putere de convingere,atitudine prietenoasa,carismatica si aspect fizic placut.


BENEFICII OFERITE

BENEFICII
- job antrenant, cu program fix/flexibil
- câştiguri corelate cu realizările
- traininguri şi programe specializate de formare profesională
- posibilitate de dezvoltare,profesionalism,stabilitate
- contract individual de munca,perioada nedeterminata
- pachet salarial motivant fix net 1200 lei+ bonusuri de performanta


DESCRIEREA FIRMEI

2LEVELS PUBLICITY este agentia de publicitate care nu vinde iluzii, care nu promite mai mult decat poate sa ofere, care inoveaza si care se implica in fiecare proiect ca in cele proprii. Astfel, serviciile noastre se contureaza ca unele sincere, transparente, performante si mereu in slujba clientului.
2LEVELS PUBLICITY denumire generica a viselor si dorintelor noastre de a face din marketing cea mai utila unealta a managementului modern, s-a concretizat intr-o agentie de publicitate tanara, dar cu idealuri marete.