Angajam 3 programatori SQL/.NET. Cerinta principala: ATITUDINE!

Entelion Software

19-06-2012 | EXPIRA LA 19-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam noi membri in echipa Teamshare.
Cautam oameni cu ATITUDINE, dornici sa se PERFECTIONEZE.

Ce este Teamshare®? Este un produs/serviciu software proiectat, dezvoltat, intretinut si imbunatatit continuu de echipa Entelion Software. Teamshare® este rezultatul a 4 ani de munca in echipa, de implementare a feedback-ului din partea Clientilor si de servicii de suport la nivel outstanding (nu noi spunem acest lucru, ci Clientii nostri!).

Ne dorim in echipa noastra oameni speciali, pentru a "servi" rapid si calitativ cererile Clientilor nostri. Daca raspunsul la urmatoarele intrebari este DA, trimite-ne un email la contact_at_entelion.ro!

Iti doresti sa lucrezi intr-o echipa dinamica, flexibila si cu expertiza in aplicatii web cu acces la baze de date?

Vrei sa inveti rapid, lucrand la proiecte in care nu numai ca ai voie sa vii cu idei, ba chiar esti incurajat sa alegi metode de rezolvare, sa le propui colegilor si clientilor?

Vrei sa lucrezi intr-o echipa unde TU contezi si nu esti doar o "rotita" care creaza cateva clase sau proceduri stocate dintr-o aplicatie cu care niciodata nu te vei putea mandri?

Vrei sa lucrezi intr-o firma unde deciziile luate azi incep a se implementa maine si nu peste 6-9-12 luni? Vrei sa inveti sa fii project manager, preluand responsabilitatea fiecarei noi implementari a solutiei Teamshare® la Clientii nostri din UK si RO?


CERINTE

Vrei sa-ti folosesti si imbunatatesti cunostintele de ASP.NET si C#, Windows Server si Microsoft SQL Server, Java Script, Ajax? Vrei sa dezvolti aplicatii in care fiecare select in baza de date trebuie analizat din punct de vedere viteza de raspuns, incarcare pe server si timp de reactie in interfata client?


BENEFICII OFERITE

Si pentru ca stim ca teoria nu tine de foame :-), pachetul salarial contine:

salariu fix
re-evaluare anuala - cel putin, iar in cazuri de over-performance chiar si mai des
asigurare medicala
sesiuni de team building
mediu de lucru informal, funny, smart.


DESCRIEREA FIRMEI

Entelion Software develops web-based software applications with database access. Our expertise is in the Microsoft development environment, using technologies as ASP, ASP.NET, HTML/DHTML, VB and Java script, Microsoft SQL Server and Access, etc. Entelion is Microsoft Certified Partner since May 2004, having the competence ISV/Software Solutions since October 2004.

Our company also develops and promotes our own CRM (Customer Relationship Management) solution - Teamshare(TM) - according to the ASP (Application Service Provider) business model; this is an integrated solution whereby software applications are leased together with access to the technical platform (hardware, hosting, firewall, antivirus, etc) including additional services such as upgrade, support, backup, monitoring, etc, a model also known as Software-as-a-Service.