Analist Vanzari - Sapte Spice Bucuresti

VEL PITAR SA

18-04-2011 | EXPIRA LA 18-05-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Administrare baza de date de vanzari;
- Analiza si raportare vanzari;
- Operare in sistem informatic (ERP);
- Comunicare si urmarire realizare obiective de vanzari lunare, atat pentru IKA, cat si pentru forta de vanzari Sapte Spice;
- Activiatate suport de previzionare vanzari, identificarea tendintelor de dezvoltare a pietei;
- Mentinerea unei relatii profesionale cu forta de vanzari.


CERINTE

- Studii superioare finalizate;
- Minim 3 ani experienta in vanzari, preferabil intr-o companie din domeniul FMCG;
- Cunostinte avansate operare PC(MS OFFICE);
- Cunostinte utilizare SAP constituie avantaj.


BENEFICII OFERITE

Tichete de masa


DESCRIEREA FIRMEI

Vel Pitar este membra a grupului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania cu plasamente de peste 200 milioane de dolari. Grupul NCH are in prezent detineri in: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Vel Pitar, companie romaneasca aflata intre liderii industriei alimentare, desfasoara activitati la nivel national prin cele 11 puncte de productie fiind prezenta pe segmentele: panificatie, morarit, biscuiti, napolitane, paste fainoase si vanzare cu amanuntul.

Vel Pitar este o organizatie dinamica de peste 5 000 de angajati, care urmareste atragerea de profesionisti orientati spre obtinerea de rezultate. Incurajam initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala.
Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati site-ul companiei www.velpitar.ro