Analist si Administrator Credite

Banca C.R.Firenze Romania

24-05-2007 | EXPIRA LA 23-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Analist credite:analizeaz¿ si propune spre aprobare documentatiile pentru acordarea, rescadentarea, actionarea în instant¿, reesalonarea de credite, linii de credite, alte angajamente luate pentru si în numele clientilor conform procedurilor de lucru în vigoare;
Administrator credite:
- Asigur¿ monitorizarea în manier¿ preventiv¿ pentru limitarea situatiilor de nerespectare a graficului de rambursare si înregistrarea de restante.


CERINTE

- Educatia minima necesara - studii superioare economice;
- Experienta minima necesara: pe un post similar intr-o banca 2 ani,


DESCRIEREA FIRMEI

Banca C.R. Firenze Romania, fosta Daewoo Bank, a devenit parte a grupului bancar cu acelasi nume in martie 2006, dupa transferul catre Banca C.R. Firenze din Italia a pachetului majoritar de actiuni (56,23% din capitalul social).
În cadrul Grupului, Banca CR Firenze – înfiintata în 1829 si cotata la Bursa italiana din 2000 – are, pe lânga rolul de banca operativa, un rol de banca leader, cu sarcini de directionare si coordonare. Din 1998 pâna în prezent activitatea Grupului s-a amplificat, putând conta pe prezenta – pe lânga cea a bancii leader din Firenze – a Caselor de Economii din Civitavvechia, Mirandola, Orvieto, Pistoia si din Spezia.
Actualmente, reteaua Bancii C.R. Firenze Romania este constituita din 17 sucursale (10 in Bucuresti si in Craiova, Constanta, Satu Mare si Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Ramnicu-Valcea).