Analist Credite - Sediul Central

HUMANGEST GROUP

04-09-2014 | EXPIRA LA 04-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Oferirea suportului si garantarea consultantei de specialitate Agentiilor si Directiei Credite cu privire la structurarea creditelor de tip project finance in sectoare economice precum Energia Regenerabila, Agricultura, Fonduri Structurale, Medical si Externe.
Structurarea si indrumarea aplicatiilor de creditare in stricta legatura cu Agentia si clientul.
Oferirea suportului Directiei Credite in tot procesul de acordare/formalizare a propunerilor de creditare aferente sectoarelor de competenta si in monitorizarea particularitatilor contractuale aferente creditelor mentionate.
Acordarea de suport Directiei Marketing pentru stabilirea produselor de creditare inovatoare, cu relevanta pentru sectoarele de competenta.
Identificarea sectoarelor/segmentelor/directiilor de dezvoltare pe piata de credite si informarea serviciilor competente.
Analizarea propunerilor privind planurile de reorganizare pentru societatile aflate in insolventa.


CERINTE

Studii economice;
Experienta de minimum 2 in domeniul bancar, pe servicii de fonduri structurale sau pe o pozitie asemanatoare;
Persoana dinamica, flexibila, atenta la detaliu;
Foarte bune abilitati de comunicare;
Persoana motivata pentru construirea unei cariere in domeniul bancar;
Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat.


DESCRIEREA FIRMEI

COMPANY DESCRIPTION:

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.