Analist Credite Corporate, Administratia Centrala

Raiffeisen Bank S.A.

23-07-2007 | EXPIRA LA 22-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Urmare a proiectelor de optimizare a proceselor ¿i fluxurilor opera¿ionale, pentru l¿rgirea componen¿ei Diviziei de Management a Riscului din Administra¿ia Central¿ suntem în c¿utare de profesioni¿ti preg¿ti¿i ¿i motiva¿i de a-¿i asuma rolul Analist Financiar

Asigura o buna cunoastere a situatiei financiare a clientilor si a riscurilor ce influenteaza activitatea acestora, reflectata in propunerile de rating de client
Intocmeste analiza situatiei financiare a clientului (in baza unei bune cunoasteri a mediului sau de afaceri)
Propune ratingul de client in sistem Raiffeisen, cat si a celui determinat pe baza sistemului de raportare BNR
Viziteaza clientii in vederea clarificarii aspectelor financiare si a celor legate de relatia de credit
Urmareste modul de indeplinire a conditiilor financiare agreate prin contractele de credit
Aplica standardele profesionale necesare mentinerii independentei si obiectivitatii in rapoartele de analiza


CERINTE

Studii superioare economice
Cursuri de analiza financiara
Minim 2 ani experienta in activitatea de creditare/ analiza financiara /risc de creditare, preferabil in domeniul creditarii corporatiste sau in “investment banking”
Cunostinte foarte bune de operare PC
Foarte buna cunoastere a limbii engleze
Cunostinte solide in domeniul contabilitatii, legislatiei financiare, fiscalitatii
Abilitati de organizare si prioritizare a propriei activitati
Abilitati de rezolvare a problemelor si de luare a deciziilor
Capacitate de invatare din zbor
Perseverenta si stapanire de sine
Responsabilitate si integritate


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv, corelat cu expertiza dumneavoastr¿
Pachet consistent de beneficii
Oportunit¿¿i reale de dezvoltare profesional¿, prin expunerea la problematici complexe in domeniul credit¿rii ¿i prin desf¿¿urarea activit¿¿ii în cadrul unei echipe experimentate ¿i foarte bine organizate


DESCRIEREA FIRMEI

Raiffeisen Bank - Banca ta de incredere

Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking si mobile banking.

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) Viena este institutia centrala a Grupului Bancar Raiffeisen Bank din Austria, cel mai puternic grup bancar din tara. RZB este cea mai mare banca corporatista si de investitii din Austria si considera Europa Centrala si de Est ca piata strategica unde opereaza o retea de 15 banci cu peste 800 de unitati bancare, prin intermediul Raiffeisen International Bank Holding AG.

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea incheiata in iunie 2002 a celor doua entitati detinute de RZB in Romania - Raiffeisen Bank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB, si Banca Agricola, achizitionata in 2001.

Istoricul si traditia de 130 de ani a grupului RZB, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin în afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui visele în realitate. Iti oferim un loc de munca dinamic si provocator si întreg sprijinul necesar pentru a putea obtine rezultate foarte bune.

Viziteaza site-ul nostru www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre oportunitatile de cariera din cadrul bancii.