Analist Credite Centrala

HUMANGEST GROUP SRL

21-02-2010 | EXPIRA LA 27-02-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Asigura conformitatea si calitatea analizei bonitatii clientelei;
-Garanteaza transmiterea practicii de credit catre agentia sau organul decizional competent, insotind intotdeauna propunerea de creditare cu propriile observatii si propria parere finala de fezabilitate.
-Garanteaza conformitatea normelor si regulamentelor care conduc procesele de analiza a bonitatii si asigura analiza si introducerea oricarei noi normative externe in materie de credit, in confirmitate cu deciziile Directiei Credite.
-Garanteaza acordarea de consultanta de specialitate pentru intreaga retea operativa si intregii Banci.
-Efectueaza in stransa colaborare cu cel care propune si cu promptitudinea necesara, elaborarea cererilor de creditare, precum si reexaminarea periodica a facilitatilor de credit.
-Elaboreaza practicile de creditare garantand examinarea corecta, prudenta si prompta a bonitatii pentru cererile de credit inaintate de clientela Bancii.
-Garanteaza calitatea si omogenitatea in evaluarea pozitiilor, in linie cu criteriile indicate de Responsabilul Serviciului de Credite si in stransa colaborare cu unitatile operative care efectueaza propunerea si cu celelalte servicii centrale interesate.
-Arhiveaza corespunzator intreaga documentatie referitoare la practicile de creditare.
-Remite propunerile de creditare catre agentia sau organul decizional competent.
-Colaboreaza cu serviciul Administrare credite si, la cererea Directiei Credite, desfasoara activitati specifice de administrare credite.


CERINTE

- Capacitate de analiza;
- Experienta in activitatea de reclasificare si analiza de bilant;
- Eperienta de minimum 2 ani in functia de similara
- Experienta in evaluarea riscului de credit


DESCRIEREA FIRMEI

Companie multinationala din domeniul resureslor umane, noi suntem cei care iti oferim solutiile juste adaptate nevoilor tale.