ANALIST CREDITE

NEFERTITI Human Capital Consulting

21-10-2011 | EXPIRA LA 20-11-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o importanta companie specializata in consultanta financiara. Din octombrie 2003, cand a fost infiintata, si pana in prezent, in cadrul firmei au fost implementate si dezvoltate patru divizii principale de afaceri :

1. RETAIL- ofera solutii rapide si multiple de creditare , preluari de credite si refinantari, o asistenta permanenta din partea consultantilor, intocmirea de dosare pentru credit, in ansamblu societatea isi propune sa familiarizeze publicul roman cu acceptiunea corecta a notiunilor de consiliere financiara si intermediere in obtinerea de credite bancare.

2. IMM CORPORATE

3. DEZVOLTARE IMOBILIARA, - dezvolta proiecte imobiliare proprii dar in acelasi timp vine si in sprijinul clientilor acordand consiliere pentru investitii imobiliare, intocmind planuri de afaceri astfel incat sa se fundamenteze un parteneriat de succes.

4. RELATII COMERCIALE INTERNATIONALE
Pana la sfarsitul anului 2008 compania isi va extinde aria de interes in inca 10 judete, urmand ca in anul 2009 reprezentantele companiei sa fie prezente in toata tara. Cultura organizationala a companiei promoveaza valorile si solicita angajatilor un nivel ridicat de pregatire, seriozitate si competenta profesionala. In Bucuresti activitatea se desfasoara in zona Mosilor.

Responsabilitati :
- verificarea dosarelor de creditare din punct de vedere al respectarii procedurilor bancii partener
- verificarea documentelor ce insotesc cererea de creditare
- analiza finala a eligibilitatii dosarelor de creditare
- incheierea contractelor de brokeraj
- prezentarea dosarelor catre ofiterii de cont din bancile partenere


CERINTE

- studii superioare terminate (cu profil economic)
- abilitate de comunicare
- posibilitate de analiza
- spirit de echipa
- ambitie, dinamism
- dorinta de afirmare in cariera
- experienta in domeniul bancar minim un an


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial negociabil
- insotit de bonusuri si comisioane consistente


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/schimbarea/consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta. Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.

www.nefertiti-hcc.ro
www.nefertiti-hcc.eu

cv@nefertiti-hcc.ro