Analist credite

Rodipet Business Solution

17-03-2007 | EXPIRA LA 23-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- se asigura ca scopurile si obiectivele managementului privind obtinerea de credite sunt indeplinite intr-o maniera etica si legala;
- stabileste procedurile interne de credit ce maximizeaza obtinerea de numerar si reducerea creditelor nerentabile;
- idenifica si rezolva problemele legate de creditare care pot avea impact asupra profitabilitatii companiei;
- dezvolta relatii de colaborare si de incredere cu toti partenerii pentru a putea asigura un intreg spectru de informatii si mijloace financiare;
- responsabil cu recrutarea si formarea membrilor departamentului.


CERINTE

- studii economice
- experienta minim 3 ani intr-o functie asemanatoare
- foarte bune cunostinte de limba engleza
- abilitati sanatoase de comunicare si negociere
- spirit antreprenorial


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem cea mai mare companie de distributie de presa si produse complementare din Romania, singurul transportator si distribuitor care aprovizioneaza zilnic Bucurestiul si toate judetele tarii. Scopul nostru este sa promovam si sa fim reprezentati de oameni care gasesc solutii excelente si unice.
In prezent compania se afla in plina campanie de dezvoltare, se diversifica gama de produse si se extinde reteaua de distributie. Serviciile noastre solicita din partea echipei standarde inalte de calitate care pot fi obtinute printr-o excelenta comunicare si suport logistic si tehnic performant.
Noii membrii ai echipei vor deveni parte integranta a unui concern care valorizeaza satisfactia angajatilor si rasplateste performanta.