Analist Bugetare

UPC Romania S.A.

25-02-2011 | EXPIRA LA 19-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Participarea in elaborarea ipotezelor comerciale necesare previzionarii veniturilor segmentului business conform cu politica de pret, produs si strategia de comunicare, in cadrul exercitiilor de bugetare, forecast si plan strategic.
- Monitorizarea profitabilitatii produselor si performanta lor la nivel regional si global – dezvoltarea de rapoarte si analize care sa permita o mai buna urmarire a produselor (incluzand pachete si VAS).
- Crearea modelelor de business incluzand atat factori interni (costuri si resurse disponibile) cat si factori externi (preturi vs competitie, cote de piata, etc) in vederea identificarii: oportunitatilor de dezvoltare de noi produse/imbunatatire a produselor existente si a regulilor de prioritizare in vederea optimizarii rezultatelor.
- Analizarea evolutiei activitatii segmentului business atat din punct de vedere venituri cat si din punct de vedere costuri directe; participarea la elaborarea bugetului si forecast-urilor.
- Actualizarea lunara a informatiilor necesare analizei de venituri si costuri in vederea explicarii diferentelor intre forecast/ buget si rezultatele raportate.
- Crearea modelelor de analiza in conformitate cu cerintele; selectarea informatiilor relevante in conceperea analizei si verificarea rezultatelor prin comparatii cu trend-ul, istoricul sau previziunile existente (buget, forecast).


CERINTE

- Studii superioare;
- Minim 2 ani intr-o pozitie similara, de preferat intr-o industrie similara;
- Limba engleza la nivel avansat;
- Cunoasterea avansata a programelor din MS Office - Powerpoint & Excel;
- Gandire analitica si bune abilitati de interpretare a datelor;
- Bune abilitati de comunicare; flexibil, deschis la sugestii, atitudine pozitiva;
- Abilitati de prezentare – convingator, concis, comunicare clara scrisa si verbala;
- Integritate si dedicare, deschidere si onestitate;
- Spirit de initiativa, pro-activitate, auto-motivare si auto-depasire a performantei;
- Focus permanent asupra rezultatelor; eficienta;
- Capacitate de concentrare si abilitate de a lucra in conditii de stres;
- Dorinta permanenta de a maximiza satisfactia clientilor interni si externi.


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multinationale din industria de comunicatii prin cablu din Romania. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii de televiziune, voce si date, cu operatiuni in 16 tari, 10 dintre acestea din Europa. Prezenta in Romania inca din 1992, UPC este pregatita sa ofere servicii moderne in banda larga la nivel national: televiziune analogica si digitala, internet de mare viteza, servicii competitive de telefonie digitala.