Alpinist utilitar telecomunicatii

Net Shape

30-08-2019 | EXPIRA LA 30-08-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam colegi buni, seriosi, care sa tina si la munca, dar si la glume. Suntem oameni faini, implicati in proiecte foarte misto si in Romania si in strainatate. Daca-ti doresti si tu un job care sa presupuna si multa plimbare si prin tara, dar chiar si prin tari exotice, esti exact ce cautam!

Ne-ar ajuta foarte mult sa ai si permis de conducere, iar daca ai si atestat de alpinist utilitar e perfect. Daca nu-l ai, te sustinem noi, te ducem de manuta la scoala de alpinisti si te facem sa fii la inaltime.

Avem o bogata experienta in domeniul Telecom. De peste 15 de ani realizam si gestionam proiecte pentru clienti mari si foarte mari. Hai sa ne cunosti si sa vedem ce putem face impreuna.comunicatii pune bazele sistemelor de comunicare prin programarea retelelor de telecomunicatii de voce si date.


CERINTE

- Atestat alpinist utilitar (poate fi obtinut si printr-un training asigurat de companie)
- Abilitati de lucru la inaltime
- Disponibilitate deplasari frecvente
- Permis auto categ. B
- Rezistenta la lucru in conditii de stres;
- Capacitate de lucru in echipa;
- Rezistent la frig si caldura;
- Studii medii


DESCRIEREA FIRMEI

Net Shape oferă servicii în domeniile Wireless și Telecom
și are în portofoliul său mii de proiecte finalizate cu succes
în cei peste 12 ani de activitate.

Pornită de doi tineri antreprenori ce sunt și astăzi la conducerea companiei, Net Shape a realizat proiecte de infrastructură wireless și telecom pentru toți marii operatori de Telefonie Mobilă din România (Vodafone, Orange, RCS&RDS, Telekom). În baza unor parteneriate cu diverși vendori de echipamente am implementat cu succes proiecte în Arabia Saudită pentru operatorul STC (Saudi Telecom Company).

Net Shape folosește cele mai moderne tool-uri de planning radio MW și pentru acoperire Wi-FI: ICS Telecom, Pathloss, InfoVista Mentum Ellipse, Ekahau Site Survey.
Prin înființarea diviziei Wireless, Net Shape a realizat în ultimii ani infrastructuri wireless de mare anvergură pentru companii precum Stabilus, BitDefender, Arcca, We Love Digital, Hard Rock Café și altele.

Net Shape înseamnă și oameni. Colegii noștri participă constant la traininguri și stagii de pregătire profesională, fiind printre cei mai buni profesioniști ai domeniului wireless și telecom din România. Echipele de lucru au la dispoziție toată infrastructura necesară unei bune activități. Investițiile Net Shape sunt orientate permanent către achiziționarea de tehnologie performantă, echipamente de lucru de ultimă generație, autoturisme de teren etc.
Pregătirea continuă a colegilor noștri este asigurată în cadrul unui laborator tehnic propriu, dar și prin participarea la webinarii și conferințe ce ne asigură suportul informațional și updatarea constantă cu toate noutățile unui domeniu extrem de dinamic cum este cel wireless.