Ajutor frizerie canina / spalator caini

Perfect Pet Salon SRL

21-06-2017 | EXPIRA LA 21-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ajutorul de frizer mentine curatenia in sala de frizerie, spala cateii si pisicile si ajuta frizerii experimentati cu animalele agitate. De pe acest post se poate invata tunsul cainilor in decurs de cateva luni si avansa pe postul de frizer junior.

ATENTIE: Acest job nu este destinat persoanelor carora doar "le plac cateii". Exista o diferenta intre "imi plac copii mici" si "vreau sa lucrez la locul de joaca pentru copii, ca si supraveghetor". Jobul este solicitant, cainii sunt agitati la spalat/uscat, isi fac nevoile in sala de frizerie (si tu trebuie sa cureti), unii incearca sa muste. Colegii cu experienta se astepta sa ii ajuti constant. Nu este un job unde "te joci cu cateii" sau unde se poate sta pe Facebook la discretie (telefoanele incepatorilor stau in receptie)


CERINTE

Persoana care dorește să lucreze în domeniul îngrijirii animalelor
Experienta in interactiunea cu animalele de companie (caini - pisici) este obligatorie - macar sa fi avut acasa
Persoana saritoare, care sa poata mentine curatenia intr-o sala unde alti 3-5 colegi tund caini fara sa i se ceara acest lucru.


BENEFICII OFERITE

Jobul este full time - nu se preteaza persoanelor cu alt job care "vor sa incerce si asta". Se face contract de munca pe perioada nedeterminata din prima zi si salariul se pastreaza pe durata intregului an (nu este un job sezonier). Suplimentar se obtin venituri si din "tips".

Programul de lucru este de maxim 45 ore pe saptamana, impartite in 5 zile lucrate in fiecare saptamana. Programul de inceput este de genul Marti-Sambata cate 8 ore pe zi, Duminica-Luni liber. Programul odata cu dobandirea experientei va deveni de genul 2 weekenduri lucrate / 1 liber, cu 2 zile libere in timpul saptamanii cand se lucreaza in weekend.

Se face contract de munca din prima zi, salariul este de 1200 lei (+ 300 bonuri din luna 2).


DESCRIEREA FIRMEI

Perfect Pet este cea mai populara frizerie pentru animalute din Bucuresti.

Pentru clienti, Perfect Pet reprezinta locul unde pot veni cu animalutele pentru o cosmetizare de nota 10, intr-un mediu placut, cu personal tanar si ambitios pentru obtinerea de rezultate demne de invidiat.

Pentru angajati, salonul reprezinta locul in care isi pot perfectiona calitatile in domeniul frizeriei, in care lucreaza intotdeauna cu echipamente si produse de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Prin cabinetul medical oferim clientilor aceeasi experienta placuta si fara griji cu care s-au obisnuit in cadrul salonului. Aici, angajatii cu studii din domeniul medical pot deprinde experienta si noi cunostinte, avand acces la dotari moderne si suport din partea intregii echipe pentru a se dezvolta profesional.

Info pe http://www.perfectpet.ro sau https://www.facebook.com/PerfectPet