Ajutor frizerie canina

Perfect Pet Salon SRL

26-09-2016 | EXPIRA LA 26-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce presupune acest job:
- curatenia in salonul de frizerie;
- prepararea sampoanelor, pregatirea diverselor cosmetice;
- spalatul si uscatul cainilor.

In functie de indemanare, talent si creativitate, vei putea invata in cateva luni sa tunzi, putand astfel promova ca si groomer/ frizer canin, pentru care salariul va creste corespunzator. Experienta dobandita in salonul nostru intrece orice curs in domeniu, datorita volumului foarte mare de clienti si colegi cu experienta foarte buna!

Postul este full-time, pe un program de 45 ore/ saptamana, si unele week-enduri compensate cu zile libere in timpul saptamanii.
Locatiile in care se poate lucra sunt: Blvd. Basarabia/ statia de metrou Costin Georgian respectiv in Sos. Pantelimon. Luam in calcul doar candidaturile persoanelor care locuiesc la o distanta de 30-40 de minute de centrul veterinar.


CERINTE

Cautam tineri iubitori de animale care au (avut) un caine si cunosc elementele de baza despre ingrijirea acestuia, pentru a oferi suport colegilor nostri cu experienta in cosmetica si fizerie canina.

Viitorii nostri colegi sunt caracterizati prin:
- pasiune si intelegere pentru lucrul cu animalele;
- grija, atentie si respect pentru animale;
- politete si amabilitate in relatia cu clientii- posesori de animale;
- dinamism, voie buna si abilitati de lucru in echipa.


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial:
- 1000 lei net;
- Bonusuri;
- Masa platita in week-end;
- Discounturi la produsele si serviciile Perfect Pet pe care le folosesti pentru catelul/ pisica ta;
- Posibilitatea de a invata o meserie utila si frumoasa;
- Sansa de promovare rapida la postul de groomer/ frizer canin.


DESCRIEREA FIRMEI

Perfect Pet este cea mai populara frizerie pentru animalute din Bucuresti.

Pentru clienti, Perfect Pet reprezinta locul unde pot veni cu animalutele pentru o cosmetizare de nota 10, intr-un mediu placut, cu personal tanar si ambitios pentru obtinerea de rezultate demne de invidiat.

Pentru angajati, salonul reprezinta locul in care isi pot perfectiona calitatile in domeniul frizeriei, in care lucreaza intotdeauna cu echipamente si produse de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Prin cabinetul medical oferim clientilor aceeasi experienta placuta si fara griji cu care s-au obisnuit in cadrul salonului. Aici, angajatii cu studii din domeniul medical pot deprinde experienta si noi cunostinte, avand acces la dotari moderne si suport din partea intregii echipe pentru a se dezvolta profesional.