Agenti Vanzari Londra

Business Activ Consult

20-07-2015 | EXPIRA LA 19-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

COMPANIE DE PRODUSE COSMETICE DIN
ANGLIA

CAUTA

CONSILIERI VANZARI

pentru LONDRA
Venitul minimum garantat este de 1000 euro pe luna pentru primele 6 luni

PROFIL

FIRMA DE PRODUSE pentru INTRETINERE CORPORALA
Your success is our success

RECRUTAREA INCEPE AZI



Ce trebuie sa faceti???

Pasul 1: Ne puneti la dispozitie cv-ul dumneavoastra in limba engleza

Locatie:Londra- Anglia
Loc de munca: Privat- se lucreaza in staduri sau magazine din interiorul Mall-urilor din Londra


NU SE PERCEPE NICI UN COMISION PENTRU GASIREA UNUI LOC DE MUNCA


Conditii de selectie:
• Limba engleza nivel mediu;
• Persoana dinamica, motivata, pozitiva, energica, sociabila, prietenoasa

• Salarizare:
- Venitul minimum garantat este de 1000 euro pe luna pentru primele 6 luni sau comision intre 15-30% una dintre cele 2 variante care este mai mare.
- Incepand din a saptea luna se ofera doar comision din vanzari 15% -30% bonusuri procentuale in functie de vanzarile dvs. in fiecare zi. Datorita faptului ca sunteti platit dupa prima luna pe baza de comision incasarile dvs vor fi in functie de cat vindeti dvs, cu cat vindeti mai mult cu atat incasarile sunt mai mari.
• Daca optati pentru plata din comision, incasarile dvs vor fi in functie de cat vindeti dvs, cu cat vindeti mai mult cu atat incasarile sunt mai mari.


CERINTE

• Cazare: Apartamentele sunt confortabile si includ :TV, cablu, calculator si acces la internet in cele mai multe apartamente, precum si toate echipamentele necesare electrice. Ratele de inchiriere sunt de 75 – 85 lire sterline pe saptamana cu toate cheltuielile incluse. Cheltuielile sunt incluse si sunt deduse direct din salariu. Doua persoane cel mai mult intr-o camera. Pentru primii 100 de candidati angajatorul va lua costul la cazare pe prima luna dupa a treia luna lucrata in cadrul Companiei.
• Programul de lucru: minimum 9 ore pe zi, de la 09:000-18:00. In anumite mall-uri se lucreaza 12 ore pe zi. Duminica, magazinele se deschid la 11:00 si se inchid la 17:00. Veti beneficia de o zi libera pe saptamana
• Biletul este platit de catre angajator – PENTRU CANDIDATII CARE PLEACA IN 2 SAPTAMANI
Descrierea jobului:
• Beneficiati de o perioada de training.
Training-ul de formare profesionala respectiv Tehnica Vanzarii de Produse si Procedura de Lucru, se va desfasura in centre comerciale. Veti face simulari cu managerul magazinului.
Se asteapta de la dvs :
• Sa abordati persoanele care trec pe langa dvs prin mall si sa le starniti interesul sa va ofere 5 minute ca asa le puteti face o demonstratie practica a produsului.

• Trebuie sa aveti o atitudine cordiala si respectoasa(Abordarea nu trebuie sa fie agresiva iar pe parcursul intregii prezentari trebuie sa ii mentineti interesati de produs)


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult este o firma de consultanta in domeniul afacerilor si resurselor umane.

Serviciile noastre sunt special concepute pentru a se adapta tuturor solicitarilor intr-o piata in continua dezvoltare in care concurenta este din ce in ce mai acerba iar nevoia promovarii valorilor este in continua crestere.